2777
2789

برای براق شدنش واریاسیون نقره ای بزن،اگه رنگی ک دوست داری بزنی تناژ طلایی داره،ب اندازه دو بنده انگشت واریاسیون طلایی بزن،براق میشه،مگر ن خود رنگ براق نمیکنه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای براق شدنش واریاسیون نقره ای بزن،اگه رنگی ک دوست داری بزنی تناژ طلایی داره،ب اندازه دو بنده انگش ...

شکلاتی فندقی میخام بزنم

میشه این کاری ک گفتیو بکنم؟

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰

ارایشگرم برام أودا میزنه عالیه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

مثلا عسلی،یا نسکافه ای روشن یا کنفی هم داره واریاسیون دودی بگیر.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

فیتو بهترین برند رنگ مو هست بدون سولفاته کم ترین میزان اسب و میزنه بین همه ی برندهای مویی ک هس

اگ می خوای مو براق باشه باید یا کراتینه کنی یا اینکه از ماسک ها مو کراتینه استفاده کنی

و دکلره تا حد امكان نکنی یا پیش ئه ارایشگر حرفه ای انجام بدی ک موهات کمتر اسیب ببینه دکلره اس ک ب مو اسیب میزنه

فیتو بهترین برند رنگ مو هست بدون سولفاته کم ترین میزان اسب و میزنه بین همه ی برندهای مویی ک هس اگ م ...

دقیقا از سالی ک دکلره کردم موهام داغون شد

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
شکلاتی فندقی میخام بزنم میشه این کاری ک گفتیو بکنم؟

خلاصه چند فرمول رنگ مو

رنگ مسی بلوطی
@CHEHREHSAZANIR

ترکیب مسی روشن 60 میل + بلوطی روشن  50 میل +  نارنجی  10 میل + واریاسیون قرمز 5 سانت + اکسیدان 2 150.  فقط باید دقت کنی که ریشه هارو دیرتر بزاری تا خیلی تن قرمز و نارنجی نگیره.البته این رنگ تن نارجی زیاد داره

فرمول رنگ مو
رنگ زیتونی دودی
ترکیب دودی 4  +زیتونی 5 نصف از هر کدام+ واریاسیون نقره ای 10 سانت + اکسیدان 2 برابر مقدار رنگ. و هایلایت  سوزنی پایه ی 7 ترکیب دودی7 30 میل+ طلایی 7 40 میل + واریاسیون نقره ای 2 سانت + واریاسیون طلایی 3 سانت + اکسیدان  2 برابر رنگ.

یک نمونه رنگ همراه با هایلایت
زمینه ی مو با ترکیب دودی 5 60 میل+ طبیعی 5 40 میل + وارياسیون نقره ای 10 سانت + اکسیدان 2 120 م
یل  . وهمچنین  هایلایت سوزنی 60 درصد با پایه دکلره ی 6 با ترکیب طلایی 7 40 میل + عسلی 20 میل + واریاسیون نقره ای 5 سانت + اکسیدان 2 60 میل . البته باید دقت  داشته باشی که این مقداری که من توضیح دادم برای موی با حجم و بلندی متوسط است.

فرمول رنگ مو
شکلاتی مسی
رنگ K8 و 1/4 رنگW4  و رنگ نارنجی
اکسیدان 6درصد
را بر پایه 7 یا 8 گذاشته و به مدت 45 دقسقه مکث کنید، البته این رنگها چون ترکیبی است در هر مو یک رنگ رو جواب میده
اگر خواستید به شکلاتی بیشتر تمایل داشته باشه نسبت شکلاتی با مسی را تغییر دهید
رنگ دودی نصف تیوپ بلوند دودی روشن ۸٫۱ + ۵ سانت واریاسیون دودی ۰/۱۱ + ۴۰ سی سی اکسیدان نمره یک

آبی اقیانوسی

ابتدا موها رو به پایه 10 مطلوب یخی می رسونیم، رنگ آبی ژله ای آلبورا را با مقداری آب ولرم مخلوط میکنیم و به روی سر به مدت 5 دقیقه ماساژ می دهیم و شستشو میکنیم

فرمول رنگ كنفي:
بلوند زیتونی پلاتینه+بلوندطلایی خیلی خیلی روشن به اندازه مساوی
به علاوه دوسانت واریاسیون 000
شماره اکسیدان 1(6درصد)
پایه9
شکلاتی گرم با هایلایت کاراملی سرد
کل مو را با قهوهای شکلاتی متوسط تیره میکنیم سپس به صورت سوزنی مو رو از کلاه در میاوریم
مش سوزنی 10درصد
و رنگ کارملی را میزنیم به قسمتهای از کلاه دراومده

کاراملی سرد

نقره ای c10+n10+g10+varyason
اندازه تمام شماره ها برابر

شرابی شکلاتی بلوطی

ترکیب شرابی روشن 10 میل +شکلاتی روشن 70 میل + +بلوطی روشن 40 میل +دودی 6 40 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت +واریاسیون قرمز 2 سانت +اکسیدان 2.  البته این موبخاطر تافتی رو مو زده شده خیلی براق به نظر میاد.

رنگ موی باربی

زمینه ترکیب دودی 6 50 میل +زیتونی 6 80 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت +واریاسیون سبز 10 سانت +اکسیدان 1 و هایلایت سوزنی 90% پایه ی 8 ترکیب دودی 8 50 میل +دودی 7 10 میل +زیتونی 6 10 میل+واریاسیون نقره ای 4 سانت +اکسیدان 1.

رنگ شکلاتی دودی با هایلات

زمینه ترکیب شکلاتی متوسط 50 میل +دودی 5 50 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت +اکسیدان 1 و هایلایت پایه ی7 ترکیب شکلاتی متوسط 20 میل +دودی 6 20 میل +واریاسیون نقره ای 1 سانت +اکسیدان 1.

رنگ دارچینی
بلوند طلایی ماهگونی متوسط50میل+بلوند دودی متوسط30 میل+بلوند شکلاتی متوسط30میل+بلوند پلاتینه صدفی10میل+170میل اکسیدان 6درصد

رنگ شکلاتی فندقی
این رنگ مو از ترکیب شکلاتی متوسط 40 میل +فندوقی 50 میل +دودی 6 50 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت +اکسیدان 1. گلم این ترکیب رنگ مو روی پایه ی 8  دقیق همین رنگ در میاد.

یک ترکیب جدید از دودی

زمینه ی این رنگ مو دودی 4 50 میل + طبیعی 4 40 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت +اکسیدان1.و مش تیکه ای پایه 8 ترکیب بژ متوسط 40 میل +زیتونی 7 30 میل +واریاسیون نقره ای 3 سانت +اکسیدان 1. و مش ریز 10 % پایه ی 8 ترکیب طبیعی 8 30 میل +واریاسیون نقره ای 2 سانت +اکسیدان 1.

فرمول رنگ مو
شکلاتی ماهاگونی خیلی روشن با هایلات

زمینه  شکلاتی 40 میل +طبیعی 6 40 میل+ماهگونی روشن 20 میل +واریاسیون نقره ای 5 سانت +اکسیدان 2. و هیلایت پایه ی 8 ترکیب دودی 8 50 میل +طبیعی 8 20 سانت +واریاسیون نقره ای 1 سانت +واریاسیون دودی 1 سانت+اکسیدان ۲

خلاصه چند فرمول رنگ مو رنگ مسی بلوطی @CHEHREHSAZANIR ترکیب مسی روشن 60 میل + بلوطی روشن  50 م ...

اینجا ببین یا رنگ دودی زدن یا واریاسیون نقره ای،بعضی جاها از هر دو،واسه براقیه مو.

همیشه هم ترکیبی بزن،ی شماره بالاترازرنگ اصلی و یکی دیگه پایینترشو بگیر از هرکدوم بسته ب اندازه موهات قاطی کن بزن خیلی خوشگل میشه من واسه مامانم چن تا رنگ قاطی میکنم خیلی شیک میشه.

دقیقا از سالی ک دکلره کردم موهام داغون شد

روغن تراپی انجام بده ، بعد حموم هم روغن ارگان بزن

همون رنگ مو فیتو رو استفاده کن من واسه مامانمم همونو میخرم البته الان قیمتش بالاتر رفته نمیدونم چند شده  ولی بهترینه

اگ خواستی تاپیک مراقبت از مویی ک زدمو بخون کمکت میکنه موهات بهتر بشن ی چن ماهی زمان میبره ولی تجربه خودمه ، البته من موهام دکلره نکردم ولی خشک و کدر شده بود 

اینم فوتو فن رنگ کردن مو.