2777
2789

من توخونه عروسک میسازم اینترنتی میفروشم عاشق کارمم

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درامدت چقدره چقدر وقت میذاری؟

ببین من یه ساله دقیقا شزوع کردم

هیچ کلاسی نرفتم وبا ازمون و خطا پیش رفتم به خاطر همین خیلی طول کشید تا راه بیوفتم

تبلیغات و ایناهم نداشتم 

تازت تازه محصولاتمو گذاشتم توباسلام میفروشم اونجا یکم دیده شده وخداروشکر مشتری میاد

مثلا خرداد ماه پنج تا سفارش داشتم که خب خوبه...

تا ماه پیش هم حدود ده دوازده تایی سفارش داشتم که البته چوم من اول کارم بود خیلی ارزون میدادم تا واسهذخودمم دست گرمی بشه ولی الان که حرفه ای شدم به قیمت خودش میدم

اگه درکنار باسلام اینستا هم پیج بزنم یا از مغازه ها سفارش عمده بگیرم درامدم خیلی بالاتر هم میره

البته درامد کارعروسک سازی اگه مغازه ای نداشته باشی و متکی به فروش اینترنتی باشی خیلییی هم زیاد نمیشه ودرحد اینکه بتونی بادرامدت واسه خودت لباس و خورده ریزه بخری کفایت میکنه😊

ولی چون من تو شهرغریبم و حوصلم توخونه سرمیره ،با اینکار خیلی حس مفید بودن و روحیه گرفتن دارم

بازم میگم درامد  اینکار به تلاش خودتون برای بهبود کیفیتذکاراتون،خلاقیت،قیمت مناسب و تبلیغات وسیییییع ربط داره

تو همین باسلام بعضیا تا حالا دوتادونه هم نفروختن وبعضیا چند صدتا فروختن ومشتری خوب دارن

ببخشبد طولانی شد🙄

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
خب مشکلم اینجاست نمیدونم چه کاری رو شروع کنم

یکم از علاقه مندی هات،استعدادت،رشته تحصیلیت بگو تا راهنمایی کنیم

یکم از علاقه مندی هات،استعدادت،رشته تحصیلیت بگو تا راهنمایی کنیم

من خودم شاغلم چون توزندگیم به مشکل برخوردم میخوام یه منبع درامدی هم داشته باشم واسه ایندم حاظرم وام هم بگیرم میخوام کاری باشه که نیازی به بیرون رفتن نداشته باشه وعصرا هم پیش بچه هام باشم هم کارمو انجام بدم خودم توفکر خیاطی و کاشت ناخن هم هستم

من خودم شاغلم چون توزندگیم به مشکل برخوردم میخوام یه منبع درامدی هم داشته باشم واسه ایندم حاظرم وام ...

اگه اونجوریه عروسکسازی بدرتون نمیخوره

کارای کامپیوتری مثل ویراستاری وتایپ وترجمه هم خوبه

راستی شوهر خواهر شوهرمن معلمه ولی درکنارش یه مغازه سیسمونی زده درامد مغازهه خیلی بیشتره

شماهم اگه باهمکارب همسرتون بتونید مغازه هم بزنید خیلی خوبه

اگه اونجوریه عروسکسازی بدرتون نمیخوره کارای کامپیوتری مثل ویراستاری وتایپ وترجمه هم خوبه راستی شوه ...

همسرم که اصلا نمیخوام روش حساب کنم فقط خودم هستم ممکنه ازش جدابشم حقوقم زیاد نیست واسه همین بفکر اینده واسه خودم وبچه ها هستم. بنظرت با30تومن چه مغازه ای میشه راه انداخت

همسرم که اصلا نمیخوام روش حساب کنم فقط خودم هستم ممکنه ازش جدابشم حقوقم زیاد نیست واسه همین بفک ...

نمیدونم والا اونجاشو

فقط میدونم مردم اگه واسه خودشونم لباس نخرن صد درصد واسه بچه هاشون مجبورن بخرن چون بچهدها رشدشون سریعه  وزود لباس خراب میکنن

به خاطر همین لباس بچه خوب میفروشه

ان شاءالله که توهر زمینه ای بخاید کارکنید موفق باشبد