2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شب جدا ازهمسرتون خابیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 168 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کل زندگی مشترکمون که سه ساله دوبار پیش اومدم اونم من جامو جدا کردم اصلا حتی قهرم بودیم جدا نشدیم چون بنظر من باعث فاصله میشه و عادی

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
اسمش دوس داشتنه..وقتی ی نفر بدیهای فراوااانییی در حقت میکنه و تو هنوزم ازش متنفر نمیشب خب ابن اسمش ج ...

مشکلت خلا عاطفیه بیشتر .به نظر من البته .شاید عادت .من خودم آدمیم که بیشتر با توجه به توجه عشق ومحبت و گذشت طرف ،دوست داشتنم تنظیم میشه به خاطر اون درک نمیکنم

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
اسمش دوس داشتنه..وقتی ی نفر بدیهای فراوااانییی در حقت میکنه و تو هنوزم ازش متنفر نمیشب خب ابن اسمش ج ...

شما اگه طلاق بگیری قطعااااا پشیمون میشی. حتما برو پیش مشاور. من و دوست پسرم اختلاف نظر زیادی داریم ولی به شدت عاشق همیم. منم مثل شما یه ذره سرسختم اما اون خیلیییی عاشقمه و همش کوتاه میاد تا منو از دست نده. مطمئنم که شما هم مثل منید و توی رابطتتون با همسرتون اصلااااا کوتاه نمیاید و میخاید حرف خودتون بشه برا همین الان ب مشکل خوردین

27  دیپلم تجربی  تک پسره  عاره جداشدن پدرمادرش

نوع تربیت خانوادگی و شرایطشون خیلی تو رفتار افراد موثره..گلم شوهرت دست خودش نیس این رفتارا..چون از ی خونواده اسیب دیده اومده پیش شما پس توقع نداشته باش با یکم‌قهر وفلان درس بشه..ب نظر من برید مشاوره..قطعا میتونه کمک کنه با ریشه یابی نوع رفتار..

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
هر دو ۲۶..۳ ساله عروسی گرفتیم.

ایشالله که مشکلتون حل بشه ولی این شعار نیست که تو سالهای اول ازدواج اینا طبیعیه تا همدیگه رو بشناسین وکنار بیاین ۶ ۷ سال طول میکشه .وقتی همدیگه رو دوست دارین هیچوقت اسم طلاق رو وسط نکشین

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
شما اگه طلاق بگیری قطعااااا پشیمون میشی. حتما برو پیش مشاور. من و دوست پسرم اختلاف نظر زیادی داریم و ...

۴ ساله تموم شرطامو قبول کرده ا..شرطای سخت..حتی واژینیسموس دارم ۳ ساله دخول نداشتیم و اون صبوری کرده تا درمان بشم.از این دکتر ب اون دکار و..ولی لان میکه دیگه شرطاتو قبول نمیکنم..با واژینیسنوسم مشکلی نداره البته همچنان.میگه تا اخر کنارتم‌..ولی من نمیتونم از شرطام بگذرم‌..حالم بد میشه

۴ ساله تموم شرطامو قبول کرده ا..شرطای سخت..حتی واژینیسموس دارم ۳ ساله دخول نداشتیم و اون صبوری کرده ...

شرطاتونو قبل ازدواج هم درمیون گذاشته بودین؟ مثلا من شرط میکنم که من برای ادامه تحصیل میخام برم خارج و چون از قبل با همسرم توافق کردم دیگه اون حق نداره بعدا بگه نه. اینجور شرطای مهم دارین؟ میشه چندتا شرطاتونو بگین؟ اخه منم خیلیییی مثل شمام و واقعا حالتونو درک میکنم 

خانومی ببین ، من الان ۶ سال هست ک درگیر تناقضات رفتاری..خشونت..فحش..تهمت ناموسی...بیرون کردن من ازخو ...

مشکل شوهر من حسابگر بودنش هس البته خسبس نیس ب هیچ وجه برای من..و اینکه لحبازه و خانواده پرساه..هرچند بخاطر من دوساله قطع رابطه کرده اما چون دلش با اوناس دیگه تحمل نمیتونه بکنه...همین..اما بشدت صبوره و محبت کلامی و عاطفی داره.۳ ساله پای مریضیم هم صبر کرده..حالا نمیدونم طلاق برا من صدق میکنه یا نه