2777
2789
عنوان

بچها تاحالا شب جدا ازهمسرتون خابیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 168 پست

والا ما دعوامون میشه مثلا میرم اون اتاق یه ربع می خوابم بعد می ترسم بالشت به دست و پتو بدست میرم پیشش می خوابم ولی همچنان از ناراحت باشم قهرم ادامه داره

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
😕مقصر دعوا اون بود من برم پیشش😳😥

خوب اگه همسر من بعد دعوا نخوابه پیشم و مقصر هم خودش باشه ولی اونقدر مغرور و کله شق باشه که نیاد پیشم بخوابه،من میرم پیشش. امااااا با چرب زبونی و سیاست از زبونش معذرت میخوامو میکشم بیرون...بعضی مردا راحت اعتراف به اشتباهشون نمیکنن و  پیش قدم برا عذرخواهی نمیشن که رفتار باهاشون سیاست خاص خودشو داره.قهر طولانی شه سردی میاره عزیز دلم..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ بهتر کاش منم مجرد میبودم مثل خر پشیمونم 

آخی عزیزم امیدوارم که هر مشکلی تو زندگیت داری به بهترین شکل و هرچی زودتر حل بشه انشالله

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
دلم میخا الان سرشو ببرم من

کاش منم خونم بودم ازم جدا میخابید ولی حداقل میرفتم یواشکی نگاش میکردم.

چقدر دلم براش تنگ شده ..جرا خدایکاری نمیکنه..اینقدر دلتنگشم‌گ همش عکسشو میبوسم میگیرم بغلم میگم عشقم بغلم کن تو هم‌منو..زدخ ب سرم‌کلا...کاش ادما میدونستن ک بدترین شرایط اونا شلید بهترین ارزوی یکی دیگه اس

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .