2777
2789
عنوان

دوس دختر شوهرم🤨

558 بازدید | 25 پست

بچه ها ديشب شوهرم زنگ زد گفت مياد دنبالم بريم خريد بعدش رفتم پايين تا نشستم تو ماشين گفت يه دوس دختر داشتم خيلي قبلنا (قبل ازدواج)حالا ديروز زنگ زده گفته خواستم حالتو بپرسم و من ازدواج كردم و اينا شوهرمم بهش گفته منم ازدواج كردم لطفا بهم زنگ نزن حالا ميگفت قبل اينكه بياي پايين بازم زنگ زد منم گفتم رو چه حسابي زنگ زدي من ك گفتم نزن بعدش گفت بيا بهش زنگ بزن بگو زنگ نزن ب شوهر من 

خب؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو☹

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
سیمکارت شوهرت رو ببر بسوزون و یه خط جدید بگیر براش و تمااااااااااام

نميشه شوهر من ارايشگره همه مشتريا بهش زنگ ميزنن ١٢ساله همين ي خطو داره نميتونه عوض كنه