2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ببینین حق با منه یا نه😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 100 پست
صددرصد مشخص بود مجردی و طعم زندگی متاهلی نچشیدی و کاملا خام...چندسال دیگه افکارت پخته میشه..ضمنا مرد ...

اره مجردم ولی کاملا پخته،،و اینکه مرد غلط کرد طلاق نگیره مگه الکیه قانون هست

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چ حسادتی؟وزیری یاپزشک؟معلمی یابازیگر؟ن معلوم خودت بچه ترازمنی ب وضوح پیداست😏😌

هیچکدوم ولی پخته‌تر از توام،،درضمن ازکجا این حرف و میزنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مجردم ولی کاملا پخته،،و اینکه مرد غلط کرد طلاق نگیره مگه الکیه قانون هست

همون قانون میگه طلاق الکی نیست نمیزاره سر هر مشکل بیخودی طلاق بگیری ...حالا هم زیادی شور نزن فعلا ازدواج کن تا طلاق😀

همون قانون میگه طلاق الکی نیست نمیزاره سر هر مشکل بیخودی طلاق بگیری ...حالا هم زیادی شور نزن فعلا از ...

اره الکی نیس ولی اگه مشکلی داشته باشی که به طلاق ختم بشه حتما الکی نبوده دیگه..درضمن مگه زوره،من دلم میخواد ۱۰ بار طلاق بگیرم...

خیلی پخته ای معلوم ازحرف زدنت فهمیدم کم کمش ۱۸سالت کوچولو

اتفاقا حرف زدن من روانشناسانه‌تر بود که😏😏

خیییییییلی! کدوم روانشناس میگه سریه لگدبروطلاق بگیر😏😏😏

لگد؟؟؟؟؟؟ این دیگه آخرشه،،آخه شوهری که لگد میزنه باید ببرن تیمارستان کار از طلاق گذشته،درضمن برو یکم تحقیق کن ببین که روانشناسا همشون همین‌و میگن،ادم باید با محبت و عشق زندگی کنه ن لگد😉

لگد؟؟؟؟؟؟ این دیگه آخرشه،،آخه شوهری که لگد میزنه باید ببرن تیمارستان کار از طلاق گذشته،درضمن برو یکم ...

واااااااااااااااااا!توبراخودت ی عالمی داری اگ ۵تاشوهرکردهمشون لگدزدن چی؟هیچ روانشناسی نمیگه!چندسالت کوچولو؟

خدایا!من یاغی نیستم✋
واااااااااااااااااا!توبراخودت ی عالمی داری اگ ۵تاشوهرکردهمشون لگدزدن چی؟هیچ روانشناسی نمیگه!چندسالت ...

خب اول باید دربارش تحقیق کنه دیگه،فکرکردی دوران عقد و برا چی گذاشتن..که ادم یکم درباره طرف تحقیق کنه ببینه اخلاقش چجوریه اصلا بدردش میخوره،ضمنا کسی‌رو که لگد میزنه نمیشه عوض کرد اونا تاهمیشه همینطورین همین اخلاق و دارن دیگه،روانشناسا هم که هیچی،هر فرد عاقلی میدونه باید طلاق بگیره چون زندگی با اینجور ادما همش عذاب و درد،اصلا نمیشه زندگی کرد...کوچولوووو

اره الکی نیس ولی اگه مشکلی داشته باشی که به طلاق ختم بشه حتما الکی نبوده دیگه..درضمن مگه زوره،من دلم ...

شما فعلا ازدواج کن بعد فکر طلاق کن! بعد بار اول که طلاق گرفتی اگر کسی اومد بگیرتت بعد ده بار طلاق بگیر..

تا دخترای مجرد هستن مردی سراغ مطلقه نمیره عزیزم...همین میگم خام و بچه ای و باافکار ساده..از شرایط اجتماع بی خبر و در رویاهای خودت سیر میکنی

شما فعلا ازدواج کن بعد فکر طلاق کن! بعد بار اول که طلاق گرفتی اگر کسی اومد بگیرتت بعد ده بار طلاق بگ ...

چرا ؟؟مگه مطلقه ها چشونه؟

خب اول باید دربارش تحقیق کنه دیگه،فکرکردی دوران عقد و برا چی گذاشتن..که ادم یکم درباره طرف تحقیق کنه ...

فک میکنی دوران عقدک دوران عشق وعاشقیوولذت....هستش میشه ی مردروانقدعصبانی کردک کارب لگدزدن برسه اصلاتاوقتی زیر یه سقف نرفتن نمیشه شناخت!حتماتوفرهنگ شماطلاق اسون ترین راه فنگیلی

خدایا!من یاغی نیستم✋
فک میکنی دوران عقدک دوران عشق وعاشقیوولذت....هستش میشه ی مردروانقدعصبانی کردک کارب لگدزدن برسه اصلات ...

خب دیگه خودت که گفتی،،پس اگه مردی اینجوریه که تو دوران عقد نازت و بکشه و وقتی ازدواج کردی لگد بزنه روانی و حتی قانون هم میگه باید طلاق گرفت،چی فکرکردی پیش خودت،که طرف لگد بزنه و ما تحمل کنیم؟ به همین خاطر که مردا هر غلطی خواستن میکنن و ما خفه‌خون میگیریم و اونا فکر میکنن ما بدمون نمیاد و بیشتراینکارو میکنن،چرا مثل بچه ها حرف میزنی یکم فکرکن،خیلی افکارت ساده‌ست و خیلی هم ضعیفی،،زن نباید از حق خودش بگذره،چرا فکرمیکنی زن باید توسری‌خور باشه و صداش درنیاد..

خب دیگه خودت که گفتی،،پس اگه مردی اینجوریه که تو دوران عقد نازت و بکشه و وقتی ازدواج کردی لگد بزنه ر ...

ساده وضعیف!چ خنده دار!چ مضحک!چ ناشیانه!اندازه سرسوزن تفکراتتوقبول ندارم تااینجاشم بیخودوقتموتلف کردم!مرحبا علم خودم😏😏😏😏

خدایا!من یاغی نیستم✋