2777
2789
عنوان

داستان زندگی واقعی و حقیقی

| مشاهده متن کامل بحث + 46727 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زجرم شده بود هزارتا ازش بدم میومد ولی ازاینکه میدیدم باهام مثل زندانی برخورد میکنه یه درد حتی نگامم نمیکرد یه درد  اینکه مجرمم بودم یه درد هیچکجا پاگشا نرفتیم حتی خونه مامان بابامم نرفتیم تااینکه یک ماه بعد عروسی شوهرم گفت لباس بپوش بریم خونه مامانم  منم لباس پوشیدم یه تونیک و شلوار که هیچ عیلی نداشت وقتی اونجا رفتیم همه با چادر بودن و چون من فقط با تونیک بودم شوهرم کم کم اخماش توهم رفت من حسابی ترسیده بودم خودم فهمیدم یه جنگی دیگه درراهه

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
ی لایک  ناقابل  منو مهمون کنید

عجب امضاي توپي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

وقتی برگشتیم واااای که چقد دعوا که تو ه رزه ای فلانی واااای خدا اخه مگه چیکارکرده بودم که میگفت این حرفارو من جوابشو دادم اخه‌مگه چیکارکردم که قاطی کرد و شروع کرد کتک زدن تازه عروسی بودم که هنوز دختربودم و کتکم میخوردم 

شب و روزم گریه شده بود نمیزاشت حتی مامانم ایناروهم ببینم

جالبش اینه مامانم ایناهم چندان ناراضی نبودن از دست پسرعموم چون ناراحت بودن روی من تلافی میکردن واقعا برام عجیب بود واقعا به من چه من که هیچوقت حتی با پسرعموم حرفم نزده بودم آش نخورده و دهن سوخته

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

بدو دیگه استارتر 😭😭😭😭

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم)