2777
2789
عنوان

قد بلند بزرگ پا کسی هست بیاد؟؟؟😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 5967 بازدید | 130 پست

کفش علی

آدرس:باغ سپه سالار، پلاک98، کفش علی

آدرس اينستگرام👇👇👇👇👇👇

kafsh_sizebozorg_ali

شماره تماس: ۳۳۹۰۸۷۱۶

جهت سفارش به آیدی زیر پیام دهید

@ali_ariaa

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم.

خواهش میکنم منم تو ایران مشکل کفش داشتم کلا درکتون میکنم

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
من شماره پاهام ۴۰هست یعنی ۳۹هم برام میشه ولی تا میخوام برم کفش بخرم کفشی که دوس دارم گیر نمیاد یا ...

راست میگه مشکل ماست ، خودمون پاهامونو کشیدیم دراز و پهن شد😂🤦‍♀️ اون دیگه چ اسکلی بوده

میخواستی بگی عرضه نداری همه مشتریاتو خوشحال کنی دیگه زر مفت نزن ، اصلش اینه واسه هر سایز پا کفش باشه نمیدونم چ حسابیه همه مدل خوشکلا تا ۳۹ هست ۴۰ ب بالا دیگه پیرزنی و زشتن

راست میگه مشکل ماست ، خودمون پاهامونو کشیدیم دراز و پهن شد😂🤦‍♀️ اون دیگه چ اسکلی بوده میخواستی بگ ...

حالا من باید سایز دخترونه دنبال کفش باشم 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😁

حالا من باید سایز دخترونه دنبال کفش باشم 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😁

خواستی دلمونو بسوزونی؟؟آفرین موفق شدی😒😂😂جدی خوشبحالت ما مکافات داریم تازه مسخره شدن توسط ی عده فروشنده اسکل هم از یطرف دیگه رو مخمونه

خواستی دلمونو بسوزونی؟؟آفرین موفق شدی😒😂😂جدی خوشبحالت ما مکافات داریم تازه مسخره شدن توسط ی عده فر ...

کجای حرفم دل سوزوندن معنی میداد. منم مشکل خرید کفش دارم فقط بر عکس شمام