2777
2789

ثبت نام اینترنتی دخترم رو انجام دادم....باید قبل از ۲۱ پیامک میومد ولی نیونده ....به نظرتون یعنی قبول نکردن؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه این مدارس فقط واسه فرزند شهید نیست؟

نه 

فرزندان فرهنگی

خیرین هم ک خودشون اضاف کردن

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
سهمیه ایثارگری داریم؟؟؟؟

ایثارگری یعنی نوه جانباز هستن دخترتون؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
مدرسه خوبین؟شهریه دارن؟استادای دانشگاه چی؟بچه های اونارو هم می نویسن؟

والا دیگه شاهد اشباع شده همه قشر ثبت نام میکنن

فقط کافی هست بگین پول میدین ب عنوان خیر میرین.

اره دیگه اساتید دانشگاه هم فرهنگی هستن فک کنم

ی مقدار شهریه هم حدود پانصد ششصد داره همین

بله...به نظرتون میتونم ثبت نامش کنم؟؟؟

ما هم مث شما بودیم ثبت نام نکردن

پدرشوهر منم جانباز بود قبول نکردن