2777
2789
عنوان

تجربه استفاده مورد برای مو

18266 بازدید | 28 پست

سلام خانوما کسی تا حالا از مورد برای موهاش استفاده کرده که بدونه طرز استفاده ش چه جوریه و چه خاصیتی برای مو داره؟من انتظار داشتم یه گیاه باشه بشه جوشنده ش رو استفاده کرد ولی یه پودر سبز رنگ خیلی نرم عطاری داد بهم.گفت خمیر کن بزن به سرت.کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد خیلی عالیه

نخود رو دو روز بزار خیس بخوره هر روز آبش رو عوض کن که بو نکنه 

بعد دو روز چند بار چرخش کن با دستگاه بعد بهش تخم مرغ و مورد بزن کتیرا هم خوبه مثل خمیر بشه شل نشه، شب قبل خواب بزن به ریشه موهات روش نایلون بزار با یه روسری ببند که نریزه ، صبح بشور یکم شستنش سخته یه بیس دقیقه ای طول میکشه باید با حوصله بشوری تیکه تیکه موهاتو بشوری خیییییییلی عالیه واسه تقویت مو

و خدایی که به شدت کافیست...
مورد خیلی عالیه نخود رو دو روز بزار خیس بخوره هر روز آبش رو عوض کن که بو نکنه  بعد دو روز چند ...

مرسی که با حوصله و کامل توضیح دادین.به ریشه موهام بزنم فقط به ساقه نخوره؟

پرسیدم بعد چن وقت ماسکه جواب میده؟؟؟اگر مادام العمر استفاده کنیم دیگه نمیریزه؟؟

حنا موها رو افتضاح خشک میکنه فقطم باید اون حنای سنتی رو استفاده کنید حنا بی رنگ و هندی خاصیت نداره.همونو با زرده تخم مرغ قاطی کنید دو هفته یه بار بزنید مرتب اگه تونستید قطع نکنید و ادامه بدید نتیجه میده و موهایی که در اومد نمیریزه

برید عطاری بگید حنا میخوام میده بهتون فقط تاکید کنید جنا هندی و حنای بی رنگ نمیخوام

باشه

عزیزم اگ ناراحت نمیشی میتونم بپرسم شما دقیق کیو دید اینجوری موهاش ریشه زده دراومده و واقعا مشخص شده دراومدنشون ولی چون اهمیت نداده دیگه ریخته اگ بشه برام بگی ممنونت میشم چون این قضیه خیلی منو درگیر کرده و اگ بدونم واقعا امیدی هست مادام العمر ماسک حنا رو ادامه میدیم با اینکه میدونیم ریزش بیشترش استرسی بوده نه ارثی