2777
2789
عنوان

تجربه استفاده مورد برای مو

| مشاهده متن کامل بحث + 18279 بازدید | 28 پست
باشه عزیزم اگ ناراحت نمیشی میتونم بپرسم شما دقیق کیو دید اینجوری موهاش ریشه زده دراومده و واقعا مشخ ...

یکی از دوستام.در حدی در اومده بود که جلو سرش دوباره موهای ریز سیاه بود ولی ادامه نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همون پست اولی که گذاشتید گفتید مرد منظورتونه که منم گفتم برای مرد مویی که با حنا دربیاد چجوریه.دو ...

اها 

وای خداروشکر پس امیدورا شدم من

اگ موها ضخیم و مثل مو خودمون باشه مادام العمر ادامه میدیم دیگه هفته ای یه بار چیزی نیست که فقط خدا کنه در بیاد

ممنون از توضیحاتت

باشهعزیزم اگ ناراحت نمیشی میتونم بپرسم شما دقیق کیو دید اینجوری موهاش ریشه زده دراومده و واقعا مشخص ...

ریزش موهای منم از استرس بود، چهار ماهه حنا استفاده میکنم کلی سرم پر شده خیلی خوشحالم🤩

ریزش موهای منم از استرس بود، چهار ماهه حنا استفاده میکنم کلی سرم پر شده خیلی خوشحالم🤩

هر چند وقت یه بار حنا میزاری و کند ساعت میمونه رو موهات

و این م برا تمیز کردن موهات مگه موهاتو آب و شونه نمیزنی؟؟ 

بیشتر میریزه ک 

و این ک حنا چند ساعت نم میکنی؟ 

هر چند وقت یه بار حنا میزاری و کند ساعت میمونه رو موهاتو این م برا تمیز کردن موهات مگه موهاتو آب و ش ...

هر هفته یک بار ، شب یک قاشق حنا،یک قاشق سدر یه قاشق مورد با آب جوش خیس میکنم صبح به ریشه موهام میزنم دو ساعت می‌زارم بمونه بعضی وقتا هم بیشتر

هر هفته یک بار ، شب یک قاشق حنا،یک قاشق سدر یه قاشق مورد با آب جوش خیس میکنم صبح به ریشه موهام میزنم ...

ممن حنا رو ک میشورم نصف موهام میریزه. 

اینا واقعای توی پرپشت شدن مو تاثیر دارن!؟