2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی نفرین کردم اما هیچ کجا اثر نکرد یکی شوهرم از کار بیکار کرد داداش خودش گذاشت جای شوهرم یکی تو اوج نداری نزدیک پنج میلیون آزمون خورد یکی خواهر شوهرم که بهم تهمت بدی زد نزدیک بود بخاطر دروغش شوهرم بکشتم که بعدن فهمید دروغ بود 

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓
من خیلی میترسم از نفرین از خدا میخام کمکم کنه هیچ وقت دل هیچکسو نشکونم که آهش دامنمو بگیره نفرین ب ...

چرا پس زندگی اونهایی که ازشون دلگیرم چیزی نشده

البته که مطمئنم یه روزی بد زمین میخورن

چون دل زخمیم پشت سرشونه

بعد من یه فامیل داشتم خیلی مذهبی بود . یه با به من گفت این چه وضع لباس پوشیدنه عین دخترای خراب میگردی. انقدر دلم شکست گریه کردم.. چند سال بعد دخترش عقد کرد  و خانواده پسر فهمیدن این قبلا دوس پسر داشته و کلی بهش شک کردن و تهمت زدن و همون پدر مذهبیش مجبور شد گواهی پزشکی قانونی بگیره که دخترش باکره است . آبروش رفت همه جا

چرا پس زندگی اونهایی که ازشون دلگیرم چیزی نشده البته که مطمئنم یه روزی بد زمین میخورن چون دل زخمیم ...

نفرین بعضی موقع ها زود میگیره بعضی وقتا هم چن سال بعد

ولی یه روزی نفرینت میگیره که حتی فکرشم نمیکنی!! 

جاین اخری خیلی بد بود حسم میگه جوابش رو میگیره

الان هفت سال گذشته هیچ خبری نیست این تهمت دروغ هیچ وقت نمیبخشم

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓

نیازی ب نفرین نیست 

امیرالمومنین  میفرمایند  : با هر دست بدی با همون دست میگیری

خدا هم‌میگه  : انتقام مظلوم رو همین دنیا میگیرم دیر یا زود  

و هزارتا چیز دیگه 

خدا کلا رو دل شکسته خیلی حساسه - حتی اگه دعا و نفرینم  نکنی حتی اگه ببخشی هم  اون  انتقامتو میگیره 

🍒🍹