2777
2789

من نفرین نمیکنم جواب هم نمیدم فقط بی صدا اشک میریزم هیچوقتم جواب بدی ادمارو نمیدم براهمین هروقت کسی بهم بدی کرده دلموشکسته فرداش تقاصشوداده

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم میگن نفرین کنی برمیگرده به خودت شنیدین شما هم؟؟  میگن نفرین دوقدم میره جلو پنج قدم برمی ...

عزیزم‌نفس ناحق برمیگرده به طرف

نه نفرین حق

حدیث داریم در برابر نفرین مظلوم هیچ پرده و مانعی نیست

نفرین حق صد در صد میکیره

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
شنیدم میگن نفرین کنی برمیگرده به خودت شنیدین شما هم؟؟  میگن نفرین دوقدم میره جلو پنج قدم برمی ...

منم شنیدم و خیلی میترسم

ولی گاهی انقدر دل ادم میشکنه و درد میکشه که کاری جز نفرین ساخته نیست

گوشی دوست صمیمیم افتاد شکست گفت تقصیر تو بود باید پول تعمیرشو بدی . با اینکه تقصیر من نبود ولی نصف پولشو دادم که سختی نکشه . همه جا نشست پشت سرم گفت فلانی شکوند و یه قرونم پول نداد. 

خیلی ناراحت شدم گفتم خیر نبینی ازش. یه هفته بعد گوشیشو دزدیدن

عزیزم‌نفس ناحق برمیگرده به طرف نه نفرین حق حدیث داریم در برابر نفرین مظلوم هیچ پرده و مانعی نیست ...

امیدوارم بگیره

اخه یه عده به من و خانوادم خیلی ظلم میکنن

امیدوارم برگرده به خودشون

من ی بار ی نفر دلمو شکوند میخواست زندگی رو از بپاشه شعبان رود به خدا واگذارش کردم .خیلی ناراحت شدم.یکماه بعد جوری دعواشون شد که همه فامیل فهمیدن تا پای طلاق رفتن خیلی آبروریزی شد .هر کسی نظری داد.بعد چندین ماه برگشتن سرزندگیشون ولی مث قبل نشد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹