2777
2789
عنوان

شارژ گوشیم🤒🤕😰😥😢

1005 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دیشب گوشی a30sخریدم ولی احساس میکنم خیلی زود شارژ کم میکنه درصورتی که من همون۸ساعت که باید بزنم ت شارژ هم زدم

ولی هر وقت که گوشیو خواموش میکنم و مثلا نیمساعت بعد روشنش میکنم ۱درصد کم شده

یا وقتی باهاش کار میکنم هر ۱۵دقیقه ۵درصد کم میکنه

کسی گوشیش اینجوری بوده؟ ...طبیعیه؟

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کار بدی کردی زدی ب شارژ .

باید باهاش کار کنی تا برسه به ۲۰ یا بیشتر ی ذره, بعدم بذاری ب شارژ ولی ۱۰۰ اصلاااا نشه چون گوشیت داغون میشه . حدودای ۸۰۹۰ قطع کن

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
خیلی کار بدی کردی زدی ب شارژ . باید باهاش کار کنی تا برسه به ۲۰ یا بیشتر ی ذره, بعدم بذاری ب شارژ و ...

آخه گفتن بزارم شارژ به۱۵برسه بعد تا۸ساعت بزنم به شارژ...یعنی خراب شده؟😭نمیتونم پس بدم؟اخه گارانتی داره من ۲۴ساعته خریدمش

آخه گفتن بزارم شارژ به۱۵برسه بعد تا۸ساعت بزنم به شارژ...یعنی خراب شده؟😭نمیتونم پس بدم؟اخه گارانتی د ...

فک نکنم خراب شده باشه، چون fast شارژ هستش ،مال من حدود ۱ ساعت و نیم شارژ میشه . حالا از تورو نمی‌دونم . ولی هشت ساعت خیییلی زیاده، چقدر احمق بوده طرف

فک نکنم خراب شده باشه، چون fast شارژ هستش ،مال من حدود ۱ ساعت و نیم شارژ میشه . حالا از تورو نمی‌دون ...

همه موبایل یا همینو میگن..ماله سلام a30sهستش؟همون روز اول چجوری شارژ کم میکرد‌...شرمنده خیلی سوال میپرسم🙏

همه موبایل یا همینو میگن..ماله سلام a30sهستش؟همون روز اول چجوری شارژ کم میکرد‌...شرمنده خیلی سوال می ...

من a40s. بببین نگه داری شارژش خیلی خوب بود.ولی مثلا شب تا صبح خود ب خود از ۸۰ میومد به ۴۰ . بعد رفتم به فروشنده گفتم ، گفت طبیعیه . و تو نظرات کاربران هم نگا کردم بعضیا همین مشکل رو داشتن. دیگ شارژ کم نکرد اصلاااا تا همین چند روز پیش که شب تا صبح نصفه میشه باتریش، خیلی نگران نباش چون همشون اینجورین. خودم تصمیم داشتم ببرم برا گارانتیش، اما گفتم الان نمیشه اعتماد کرد و فرستاد . چون کافیه یه وسیله دیگشم وا کنن و فیکشو بذارن روش . برا همین ریسک نکردم

همه موبایل یا همینو میگن..ماله سلام a30sهستش؟همون روز اول چجوری شارژ کم میکرد‌...شرمنده خیلی سوال می ...

ببخشید ولی همه موبایلیا خرن، مگه گوشیهای الان مثل جی ال ایکس هستش که ۸ ساعت بزنی تو شارژ، برا من گفت هیچ وقت نداری ۱۰۰ بشه , برنامه full charge alarm رو دان کردم و روی ۹۰ درصد تنظیم کردم تا خودش زنگ بخوره و برم بکشم از شارژ.

من a40s. بببین نگه داری شارژش خیلی خوب بود.ولی مثلا شب تا صبح خود ب خود از ۸۰ میومد به ۴۰ . بعد رفتم ...

آها ممنونم گلم