2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا بیاید

150 بازدید | 27 پست

بچم ۱۹ هم ۷ ماهش کامل شد هنوز نمیتونه روپاهاش وایسته سرپا که نگهش میداریم یا پنجه هاشو میزاره فقط زمین یا هی کمرشو و زانوهاش خم میشه درحالی که بچه های کوچک تر از خودش قشنگ وای میستن انگار خط کشن اینقد صاف می ایستن چی کنم پسر منم بتونه 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باو پسر من تا نه ماهگی هم رو پا نمی ایستاد 😬

یعتی رسما دیوونه شده بودما 🤕

ولی بعدش درست شد❤

کلا تنبل بود ۱۰ ماه و نیمگی بود که دیگه کامل نشست 

فقط زود سینه خیز رفت و زود هم گردن گرفت

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
فکر کنم زود باشه واسش

اخه یه بچه فامیل ۴۵ روز ازش کوچیکتره قشنگ میتونه وایسته یا بچه هایی که هم سن خودشن وایمیستن

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃
عجله نکن

حرف مردم داغونم کرده خودمم میبینم راست میگن همه بچه ها دورو برمون می تونن

طبیعیه بچه من ۸ ماهگی وایساد

خداکنه برمنم بتونه زودتر

باو پسر من تا نه ماهگی هم رو پا نمی ایستاد 😬 یعتی رسما دیوونه شده بودما 🤕 ولی بعدش درست شد❤ کلا ...

پسر من سینه خیز میره میتونه یکم بشینه ولی یهو می افته فقط نمیتونه وایسته

دختر منم بعد یه سال تازه تونست روپاهاش وایسته . در حالیکه داداشش 9ماهگی کامل راه میرفت . اینکه نگران ...

میدونم حرفتون درسته ولی ادم هی نگران میشه

بچه ات دندون داره؟

اره داره در میاره چند روزه لثش باز شده از دیشب هم دست زدم یه تیزی کوچولو خورد به دستم ببین تو عکس معلومه لثش