2777
2789

منم هستم😐

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

دورو زمونه هم بد شده،من دیشب با مامانم منتظر تاکسی بودیم  آدرسو ک گفتیم گفت میبرم ولی یه آقای(مسافر) دیگه هم همون آدرس مارو گفت،راننده بهش گفت نمیبرمت😐😐😐😐مارو میگی داشتیم سکته میزدیم ولی خب سوار نشدیم دیگه،بازم یه گوشه با ماشینش وایستاده بود داشت مارو نگاه میکرد خیلی خطرناکه خدایی🤦🏻‍♀️بایدم بترسن آقایون

گویی که یک کوه ، رفته از این دشت...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دورو زمونه هم بد شده،من دیشب با مامانم منتظر تاکسی بودیم  آدرسو ک گفتیم گفت میبرم ولی یه آقای(م ...

اره بیشتر از همین موضوع هراس داره وگرنه اصن تو موضوعاته دیگه بدبین نیس

بهش میگم بهم اعتماد نداری میگه چرا دارم اما اصن جواب نمیده که چرا

شوهر منم میگم میگه بهت اعتماد دارم اگه نداشتم الان با هم نبودیم میگه دوست ندارم فکر اینکه یکی بهت تیکه بندازه اعصابمو خورد میکنه.