2777
2789
عنوان

دیابت بارداری بیایید لطفا

373 بازدید | 26 پست

سلام من امروز فهمیدم که دیابت بارداری دارم دکتر فعلا دارو نداده ولی یه برگه داده نوشته روزی دو تا کف دست نون و شیرنی و نوشابه و مربا و... کلا حذف برنج و ماکارونی ۱۰ قاشق و میوه یه مشت تو روز چیکار کنم الان موندم ناهار و شام چی بپزم من خب من همیشه در حال خوردن میوه بودم الان خیلی سخته یه هلو ک زردآلو میشه یه مشت😭😭😭اونایی که میدونن بیان بگن من چه غذا هایی میتونم بخورم و چیکار کنم پایین بیاد قندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دیابت داشتم قند دوساعته ۱۰ تا بالا بود .دکتر بهم گفت مواظب باش.ولی سختم نگیر.منم شیرینی .شکلات.هرچیز شیر مصنوعی حذف کردم.ولی میوه.برنج.سیب زمینی.ماکارانی.کلا موادغذایی میخوردم.بعد بهداشت سخت میگرفت منم‌گوش ندادم گفتم یعنی از دکتر غددم بهتر میدونی😊

ولی هفته ۳۷ بارداری رفتم سونو گفت بچت ۲۶۰۰.منم سزارینی بودم یه هفته وقت داشتم دکتر گفت کمه .منم گفتم گوربابای دیابت.تو یه هفته صدتا بستنی خوردم .کلی شیرینی خامه ای.بچم شد ۳ کیلو

من میخوام رعایت کنم 😑

خب چقدر بالا بود قندت.والا من کلااشتباه کردم رعایت کردم.حتی دکتر غدد گفت چرا رفته بالا.گفتم یه پارچ شکر بهم داده کلی بهم خندید .گفت همشو خوردی.گفتم اره گفت نوش جان ولی چطور خوردیش.😂🤣