2777
2789
عنوان

دندان پسر ۹ ماهم

251 بازدید | 14 پست

به نظرتون دندونش کی میزنه بیرون.خیلی داره اذیت میشه بی قراری میکنه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
لثش متورم شده. شاید تا یک هفته دیگه در بیاد.

خدا کنه زودتر در بیاد کمتر اذیت شه بچه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پسرمنم فردا نه ماهش تموم میشه هنوز دندون درنیاورده

حالت لبهاش هم یه جوریه نمیتونم لثه اش رو ببینم حداقل

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آره عزیزم. اینطوری شده زود در میاد. اوخ خیلی اذیت میشه. پسر منم ۱۰ ماهشه. همچنان درگیر دندون در اورد ...

ای جونم عزیزم ان شاءالله گل پسرت همه دندوناش راحت در بیاد.

وای پسرمنم فردا نه ماهش تموم میشه هنوز دندون درنیاورده حالت لبهاش هم یه جوریه نمیتونم لثه اش رو ببی ...

عزیزم بی قراری اینا داره؟پسر من به باباش رفته الان داره دندون در میاره من ۴ ماهم بوده دندونم در اومده.شما خودتو همسرتو نمیدونی؟پسر خواهرشوهرمم لثشو نمیشد دید از صدای اسباب بازیاش که به دندونش میخوره مامانش میفهمه دندون در آورده اون ۷ ماهشه

عزیزم بی قراری اینا داره؟پسر من به باباش رفته الان داره دندون در میاره من ۴ ماهم بوده دندونم در اومد ...

اره خیلیی بی قراره 

خودم ۸ ماهگی دراوردم ولی شوهرم معلوم نیست 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عزیزم بی قراری اینا داره؟پسر من به باباش رفته الان داره دندون در میاره من ۴ ماهم بوده دندونم در اومد ...

برو داروخونه مسکن لثه براش بخر بمال روش خوب میشه اگع خیلی گریه میکنه با گوش پاک کن استامینوفن یا ابلیمو بمال رو لثش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای پسر من 8 ماهش دندون پایین دراورده حالا بالایی ها دارن میزنن بیرون بخدا کتف کمر واسم نمونده از بس ...

آخی عزیز دلم الهی زودتر بیرون بزنه دندونش کمتر اذیت شه.بابای من از این ننو های قدیمی هست با طنابو چوبو پارچس درست کرده برا پسرم میذارمش تو اون تکونش میدم آروم میشه

برو داروخونه مسکن لثه براش بخر بمال روش خوب میشه اگع خیلی گریه میکنه با گوش پاک کن استامینوفن یا ابل ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم😘😘

اره خیلیی بی قراره  خودم ۸ ماهگی دراوردم ولی شوهرم معلوم نیست

ای جان پس حتما داره دندون در میاره ان شاءالله که راحت در بیاد اذیت نشه بچه.پسر خواهرشوهرم خیلی آب ریزش دهان داشت اما پسر من نداره.

این عکس دندون پسرم ۴ روز بعد از عکس اوله.دورش بگردم بعد ۴ روز ی کوچولو بیرون اومد.اینو میذارم برا مامانایی که شاید بعد تاپیکمو ببینن و برا دندون درآوردن کوچولوی خودشون سوالی داشته باشن