بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای پسرمنم فردا نه ماهش تموم میشه هنوز دندون درنیاورده
حالت لبهاش هم یه جوریه نمیتونم لثه اش رو ببینم حداقل
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای پسرمنم فردا نه ماهش تموم میشه هنوز دندون درنیاورده حالت لبهاش هم یه جوریه نمیتونم لثه اش رو ببی ...
عزیزم بی قراری اینا داره؟پسر من به باباش رفته الان داره دندون در میاره من ۴ ماهم بوده دندونم در اومده.شما خودتو همسرتو نمیدونی؟پسر خواهرشوهرمم لثشو نمیشد دید از صدای اسباب بازیاش که به دندونش میخوره مامانش میفهمه دندون در آورده اون ۷ ماهشه
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
عزیزم بی قراری اینا داره؟پسر من به باباش رفته الان داره دندون در میاره من ۴ ماهم بوده دندونم در اومد ...
اره خیلیی بی قراره
خودم ۸ ماهگی دراوردم ولی شوهرم معلوم نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این عکس دندون پسرم ۴ روز بعد از عکس اوله.دورش بگردم بعد ۴ روز ی کوچولو بیرون اومد.اینو میذارم برا مامانایی که شاید بعد تاپیکمو ببینن و برا دندون درآوردن کوچولوی خودشون سوالی داشته باشن
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤