2777
2789
عنوان

همسرم میگه خودت انتخاب کن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 31 پست

چی بگم 

من چادر رو بیشتر دوست دارم 

نیتت رو برای خدا کن اگر سرت کردی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم چیزی هست که خودت میخوای و باهاش راحتی منم شوهرم چادر خیلی دوست داره ولی من چند سال پوشیدم دیگه الان نمی پوشم همه چی که نباید به میل مردا باشه پس خاسته ما چی میشه منم به میل خودم شدم 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

من کاری ندارم میخوای چادر سر کنی یا نه، هرچند خودم دوس ندارم، ولی یه تصمیم بگیر برای همه‌ی عمرت و همه جا

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اینجوری همسرم دوست نداره میگه یکی رو انتخاب کن

همسرتون واقعا فهمیده است چون هم اختیار بهتون داده هم اینکه میگه تکلیفت مشخص کن که تو کدوم جناح هستی مانتویی یا چادری ...هر چند در هر دو دسته ۰ تا ۱۰۰ حجاب مشاهده میشه و بطور قطعی نمیشه گفت طرف چطور حجابی داره اگر مانتویی بودی با توجه به شناخت همسرت مانتویی شوووو که دوست دارند .

چادر سر کردی دگ تا اخر بکن اینجوری ضایع بازیه و کلی حرف پشت سر درست میشه

نه اتفاقا چون چادر سرم کردم تو فامیلا ی  پدری و مادریم کلی حرف برام دراومد کلا فامیلامون تو قید چادر و اینا نیستن شاید حتی بدشونم بیاد

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  
همسرتون واقعا فهمیده است چون هم اختیار بهتون داده هم اینکه میگه تکلیفت مشخص کن که تو کدوم جناح هستی ...

بله خوشبختانه مرد خوبیه بخاطر همین دوست دارم چیزی باشم که اون دوست داره اما از یه طرفم چادر خیلی اذیتم میکنه 

نه اتفاقا چون چادر سرم کردم تو فامیلا ی  پدری و مادریم کلی حرف برام دراومد کلا فامیلامون تو قید ...

پس قبول ندارن ولی هرکار کنی حرف پشت سرت هست دهن مردمو نمیشه بست عزیزم

بله خوشبختانه مرد خوبیه بخاطر همین دوست دارم چیزی باشم که اون دوست داره اما از یه طرفم چادر خیلی اذی ...

پس اختیار که داده دستتون همون که خودتون میخاید باشید چون اینطور از درون اذیت میمونی ایشون میخاد خودت باشی شما حسن نیت و خانمیت ثابت شده و میدونه هر جور پوششی داشته باشی بازم معتقد به اصولی .پس چادر نداشته باشی چیزی از شما کم نمیکنه فقط یکم جلووو دست و پات باز میشه و سبک میشی از لحاظ سنگینی لباس همین .پس بنظرم سخت نگیر و اگر اذیتی در بیار چادرت رو .

پس اختیار که داده دستتون همون که خودتون میخاید باشید چون اینطور از درون اذیت میمونی ایشون میخاد خودت ...

ممنون ازت عزیزم بابت راهنمایی خواهرانت

خب هرچی دلت میگه گوش کن زندگیه توعه نه بقیه که بخوان برات نظربدن

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^