2777
2789
عنوان

کدبانوها میاین لطفا ؟

118 بازدید | 19 پست

با توجه به اینکه بسیار دیر شده

یه چی بگین ناهار بپزم

لطفا....

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

کتلت

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

آب دوغ خیار

کوکو 

بادمجون

املت

ماکارانی

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج با کباب تابه ای 

برنج هم تو پلوپز درست کن زود کارت تموم میشه

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
ماکارانی یا مرغ سوخاری البته مرغه ۱ ساعتی زمان میخاد ولی خیلی خوشمزس

پودر سوخاری ندارم جیگر..ماکارونی دیروز داشتیم...نظر دیگه‌ای نداری!

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
برنج با کباب تابه ای  برنج هم تو پلوپز درست کن زود کارت تموم میشه

یه چیزی بت بگم شوهرم از کباب تابه‌ای هام بیزاره😄

یه چیزی بت بگم شوهرم از کباب تابه‌ای هام بیزاره😄

😅😅😅 کوکو سبزی یا کوکو سیب زمینی هم میشه 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
نه. پودر سوخاری نمیخاد. اردو شیر و تم مرغ و یخ داری؟

آره دارمم

آره دارمم

مرغ مث فیله خورد کن. یه ظرف اب یخه یخ کنارت باشه. تخم مرغ و شیرم توی ظرف دیگه باهم قاطی کن یه تخم مرغ بسه. اردو با زردچوبه و نمک و فلفل و پودر سیر اگ دوست داشتی(پودر سیر طعمشو بیرونی میکنه) قاطی کن

فیبه مرغ و بزن تو تخم مرغا

بعد بزن تو ارد کامللل

دربیار بزن ت اب یخ

دوباره ارد

دوباره اب یخ 

دوباره ارد

سه چهارباری انجام بده بچین ت ظرف

ت روغن داغ سرخش کن عالللی میشه

خدا خیلی نزدیکته😍نفس بکش حسش کنی 😚
مرغ مث فیله خورد کن. یه ظرف اب یخه یخ کنارت باشه. تخم مرغ و شیرم توی ظرف دیگه باهم قاطی کن یه تخم مر ...

ای ولللللللل چه دستور پخت باحالی....اتفاقا فیله مرغ دارم 😊😊الهی فدات شم که اینقد تایپ کردی...مهربووووووون.....همین و میپزم الان

ای ولللللللل چه دستور پخت باحالی....اتفاقا فیله مرغ دارم 😊😊الهی فدات شم که اینقد تایپ کردی...مهربو ...

خواهش.خاستی توی پیج نواب ابراهیمی ب اسم فیله سپریس یا ی همچین چیزی بود فک کنم

رو اولین ویدیو بزن ی مرد زشت با لباس سفید داره میگع

سرچ کن اموزش چیکن استریپس سبک فس فود

رو اولین ویدیو بزن مرده با لباس سفید بهت میکگع

سرچ کن اموزش چیکن استریپس سبک فس فود رو اولین ویدیو بزن مرده با لباس سفید بهت میکگع

دیدمس...دمت داغ...دمت گرم کم بود برات