2777
2789
عنوان

با مامانم حسابی دعوا کردم ..😔

488 بازدید | 7 پست

سلام خواهش میکنم راهنمایی کنید . من خودم ۱۹ سالمه و خواهرم ۱۵ سال. امروز من و خواهرم یک دعوای اساسی با مامانم کردیم هر سه تا مون خیلی ناراحت شدیم کلی گریه کردیم مامانم حتی گفت بابات که بیاد من از خونه میرم ! 😔 راستش دعوا از اینجا شروع شد که خواهرم خیلی تو جمع خانواده نیست به قول مامانم فقط برای غذا از تو اتاق میاد بیرون و همیشه سرش تو گوشی هست . قبلا هم این جوری بود الان که دیگه درس و مشق هم مجازی شده بیشتر سرش تو گوشیه. خلاصه مامانم امروز گیر داد که نه ! باید گوشی ت بذاری تو هال هر وقت کاری داشتی باید تو هال انجام بدی و دوباره گوشی ت همین جا باشه ! اینم بگم که خواهرم گوشی و تلگرام و... همه چیزش رمز داره و اصلا به مامان بابام رمزش نمیگه . خلاصه خواهرم عصبانی شد و بحث شروع کرد منم سعی کردم که میانجی گری کنم مشکل حل بشه اما نشد ! می تونید مشکل اصلی چیه ؟! اینه که مامانم به شدت بدبین و بی اعتماده نسبت به همه ی مردم ! فکر میکنه ما بچها هم خیلی ساده ایم! گول می خوریم ! فک میکنه همه میخوان ما رو اذیت کنن ! کلا گیر میده حتی به بابام ! بابام هم از دستش کلافه شده میدونم . اصلا هم آدم اجتماعی و ارتباطی نیست با همکاراش خیلی اهل رفت و آمد نیس یه مقدار کمی هم که رفت آمد میکنه با اصرار زیاد ما بوده . ما تو شهر مون تقریبا غریب هستیم فامیل های دور داریم اما رفت و آمدی نداریم باهاشون . یه خاله و عمو داشتیم تو این شهر که اونا هم مجبور شدن برن شهرستان و ما دیگه اینجا تنهاییم ! بابام میگه مامانم ما رو از رفت و آمد انداخته! بد نمیگه چون مامانم واقعا ارتباطی نیست میخواد همه ی ما رو تو خونه کنار خودش نگه داره . بابام دو سالی میشه بازنشست شده اصلا نمیتونه تو خونه بمونه . حالا با ماسک و رعایت بهداشت پیش همکارا و دوستاش میره سر میزنه اما مامانم همش غرغر میکنه سرش . مامانم کلا آدم ترسویی هست . یه داداش ۸ ساله هم دارم بچه حساسیت داره . مامانم نمی ذاره نه این بچه چیزی بخوره نه ما بخوریم ! مثلا به سس کالباس مواد تند خوراکی هایی که مواد نگهدارنده دارن حساسیت داره مثلا سالاد الویه می خوریم مامانم نمی ذاره داداشم سس بخوره ! داداشم بخوره چیزی ش نمیشه در حد یه آب ریزش بینی و اینا ! اما چون چند بار سابقه داشته که دچار تنگی نفس شده ، روی همین حساب مامانم نمی ذاره هیچی بخوره ! 

تقصیر مامانت نیست خواهرت واقعا مشکوکه

چرا باید تلگرامش رمز داشته باشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی بگم اینا زیاد شاید لااقل برای من مهم نباشه 

منم حساسیت دارم مامانم اصلا نمیذاره چیزی بخورم حتی مهمونی که میریم برای من جدا غذا میاره ۸ ساله هم نیستم 😶

۱۸ سالمه ،گوشیمم رمز نداره 🤚 همه گروهایی که هستمم با مامانم عضویم 

مامانتون رو که نمیشه تو این سن و سال عوض کنید باهاش راه بیاد دیگه 

یک ۱۵ ساله ای که همش سرش توگوشیه و همه چیزش قفله معلومه داره چیکار میکنه دیگه 

مامانت کاملا حق داره 

درمورد برادرت هم حق داره ، وقتی بچه آلرژی داره نباید بخوره چرپون به مرور حتی به مقدار خیلی کمش هم حساسیت نشون میده ، شما هم بهتره نخورید که بچه هوس نکنه دیگه اینا سخت گیری نیست پیش پا افتاده ترین مسائل زندگیه الکی حساس شدید

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓          

میدونم زیاده اماخواهش میکنم بخونید و راهنمایی کنید 🙏 خیلی ناراحتم خیلی دوست دارم خانواده ی خوب و خوشبختی باشیم اما این جوریه زندگی مون 😔 من باید چی کار کنم ؟! تصمیم گرفتم هر وقت به درآمد رسیدم برم یه خونه مستقل بگیرم جدا از مادر پدرم زندگی کنم 😔 می دونم تصمیم خوبی نیست اما دنبال آرامشم ... با وجود اینکه سنم زیاد نیس فکر میکنم عصبی شدم 😔 

با این شخصیتی که از مادرم توصیف کردم ، خیلی گیر میده حتی به کوچک ترین چیزا ! مثلا چند روز پیشم برادرم USB که به تلویزیون وصل بود کشید مامانم بازجویی ش شروع کرد ! کی فِلَش زده؟ چرا زده ؟ کِی زده؟ و ... 

گفتم که امروز در مورد گوشی به خواهرم چی گفت... خواهرم هم از قضا عادت ماهیانه بود و حسابی با مامانم دعوا کرد مامانم اصلا وقت شناس نیست! اصلا حواسش به حال خواهرم نیست فقط گیر میده ! تو دعوا به مامانم گفتیم که خیلی گیر میدی . من خودم مدرسه می رفتم هیچ وقت تو مهمونی و جشن تولد همکلاسی ها شرکت نکردم چون اصلا مادر پدرم اجازه نمی دادن. خواهرم هم به مامانم گفت اجازه ندادی برم جشن تولد دوستام الان هم که مدرسه باز شده برای امتحانات ( خواهرم کلاس نهمه ) من اصلا سمت دوستام نرفتم من به خاطر تو منزوی شدم هیچ دوستی ندارم ! مامانم گفت من که نگفتم با دوستات  قطع رابطه کن فقط گفتم خیلی راحت بگو مامانم نمی ذاره بیام جشن تولد . خلاصه هی من و خواهرم به مامانم گفتیم خیلی گیر میدی اجازه نمیدی ما هیچ جا بریم؟ هیچ کار کنیم مامانم گفت کجا گیر میدم ؟! اصلا شما قدرنشناس هستین ! انقدر من و بابات برای شما زحمت می کشیم ... اصلا من از این به بعد دیگه کاری به کارتون ندارم همراه تون هیچ جا نمیام هر کاری دوس دارین انجام بدین ! 

ما هر چی از مشکلات مون گفتیم هر چی گفتیم بیا بریم روانشناس گفت با پدرتون برین من نمیام ! هر چی گفتیم با مشکل مون حل کنیم جواب داد مشکل حل شد ! شما از این به بعد آقای سر خودتون شدین مشکل حد شد دیگه !  همش این جوری جواب میده‌ 😔 اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد 

نظر شما چیه ؟؟ شما هم از این مشکلات دارین ؟ من باید چه جوری رفتار کنم ؟؟

یک ۱۵ ساله ای که همش سرش توگوشیه و همه چیزش قفله معلومه داره چیکار میکنه دیگه  مامانت کاملا حق ...

نه خواهرم این جوری نیست من خودم هر از گاهی گوشی ش چک میکنم چیزی نداره شاید حالا یه جایی یه حرف بی ادبی به دوستش گفته باشه مامانم همین ببینه کلی گیر میده چرا گفتی ؟! چقدر بی ادبی ! و... دیگه خواهرم این رفتاراش  اقتضای سنش هست‌ ولی مامانم اصلا درک نمیکنه 

ببینید مادرم زیادی حساسه یعنی از اون ور بوم افتاده ! من حساسیت ش درک میکنم بهش حق میدم اما مادرم بیش از حد حساسه چون معلم هست حسابی در جریان کارهایی هست که نوجوان ها انجام میدن از اعتیاد گرفته و روابط ناجور و هزار خلاف دیگه یا مثلا همکاراش همش از این داستان ها براش تعریف می کنن همش فکر و ذکرش شده این مسائل ! فکر میکنه ما هم حتما به این سرنوشت ها دچار میشیم ! جوری هم افکارش به ما تلقین کرده که  من به ندرت خیابان میرم همش منتظرم یکی به من حمله کنه ! یکی کیفم بدزده !