mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 عنوان هر کی ایرانسل من نداره بیاد دعوتش کنم ۵۰ گیگ نت بگیریم 67 بازدید | 9 پست 🤩 اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏 1399/03/25 | 07:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 چجوری من خطم ایرانسله باید چکار کنم ایرانسل من نداشتی تا حالا؟ اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 من دعوت کردم مامانمم نصب کرد ۵ گیگ داد نه ۵۰ ۵ گیگ؟؟۵۰ گیگ میده تو خود برنامه نوشته اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 نه چیه بیا خصوصی تا بگیریم اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏
۶۲۵۷ عضویت: 1396/08/19 تعداد پست: 42403 ۵ گیگ؟؟ ۵۰ گیگ میده تو خود برنامه نوشته نه باباوالکی بود به خدا ۵ گیگ فعال کرد پسرم ❤❤😍😍😘😘
mrs_bahar مدیر استارتر عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 726 نه باباوالکی بود به خدا ۵ گیگ فعال کرد من خودم تا حالا ۲۰ بار نصب کردمهر بار ۵۰ گیگ اَز بُلَندایِ نِگاهِ تو،فَقَط پَرواز و پَرواز و پَرواز🌸🧚نَه محضر لازِمه،نَه حَلقِه خب،امّا تویی هَمدم،تویی مَحرَم،تویی هَمراز❤💏