2777
2789
عنوان

سحرخیزهاااااا

258 بازدید | 31 پست

سلام زرنگ ها... صبحونه شوهری دادم.رفت سرکار حالا من موندم.با یه خونه نامرتب و منی که خواب الود هستم ...توروخدا بیایید یه کم انرژی بدین من سرحال شم باردارم 24 هفتمه و اینکه همه جا کثییییف😖😖😖😖😖😖 شوهرم داره برا امتحانات دانشگاه میخونه برگرده گناه داره باید کار خونه بکنه میگم.تا ساعت 3 وقت میکنم همه کارارو انجام بدم اخه زیاد نمیتونم سر پا وایسم غذا از دیروز دارم خداروشکر نیاز نیست اشپزی کنم..🙏

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خداروشکر شوهرم صبحونه نمیخوره دوست دارم بخوره،میگه گلوم بستس،هیچی اول صبح نمیره پایین تا ساعت ۱۲،بعد من خودم صعف میکنم میرم صبحونه.مجبورم پاشم ی چیزی بخورم،شماهم تندتند گرسنتون میشه؟

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

واس منم

هر لحظه ممکنه دردم بگیره و برم و بیماستان و خونه نامرتب

زود تمیزش باید بکنم

دوتا بچه هامم خواب

تا بیدار نشدن باید دست بکار بشم

چون وقتی بیدار بشن اتجام امورات اونها یکی، دوساعت وقت میبره

ی یاعلی بگو و پاشو

اره بابا تو میتونی اتفاقا برای بارداریتم خوبه زایمانت راحت میشع خاله من خونه تکونی یه خونه بزرگ رو م ...

اخه مچ پای سمت چپم خیلی درد میکنه😢 من.نمیخوام.طبیعی بزاااام

من خداروشکر شوهرم صبحونه نمیخوره دوست دارم بخوره،میگه گلوم بستس،هیچی اول صبح نمیره پایین تا ساعت ۱۲، ...

من و شوهرم تو این چهار سال نشده یه بار بدون صبحونه باشیم ...من خودم عاشق صبحونه ام.پنکیک و املت و همه چییییی نیم ساعت زودتر بیدار میشم تدارک.میبینم تا اون بیدار شه و اینکه هر صبح. بدرقه کنمش... دلم براش تنگ.شد😑