2777
2789
عنوان

سحرخیزهاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 31 پست
اهااا خب مهمارو انجام بده😅

مهمهااااا مثلا شوهرم دنبال دستکش میگشت برا باشگاه کل کمد انداخت بیرون بعد اخرش فهمید تو باکس موتورشه ...😖 حمام و دستشویی چند روزی هست دست نزده خودم با تی تمیز میکنم البته بدون مواد شوینده میدونم تمیز نمیشه باید تایید بزنم فعلا مجبوری ...خداروشکر اشپزخونه کاری ندارم چون هر شب تمیز میکنم خودم چون دوس ندارم بمونه صبح ...

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و شوهرم تو این چهار سال نشده یه بار بدون صبحونه باشیم ...من خودم عاشق صبحونه ام.پنکیک و املت و هم ...

منم قبل شوهرم پا میشم و همیشه صبحانه میدم بهش.

😍😍

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
من و شوهرم تو این چهار سال نشده یه بار بدون صبحونه باشیم ...من خودم عاشق صبحونه ام.پنکیک و املت و هم ...

خودم ک عاشق صبحونم،میگه نمیتونم بخورم،اویل ازدواج پاشدم سفره انداختم پاشد اصلانگاش نکرد رفت سرکار،منم فقط پامیشم بدرقش میکنم و میره و دوباره میخوابم،بعد پامیشم صبحونه میخورم،البته الان خودم زودتر صبحونه میخورم چون باردارم،ب قول شما پنکک و املت و نیمرو،ک عاشقشونم،اونم با کره درست کنی.محشره

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
خخخخ افرین حتما بخور صبحونه 

من 1ماهه دیگه اولین سالگردمونه 1بار ماه اول عروسی بیدارشدم صبحونه دادم فقط خخخ بعد اون اصلا مثل خرس میخوابیدم الان 2هفتست دیگه بیدار میشم، 😅🤣😂

سلام جنسیت بچتون چیه عزیزدلم 

انشالله ب سلامتی زایمان کنی 

منم باردارم ۵ تیر‌ زایمان میکنم ۳قلون 

تا ۲۸ هفته کسل بودم خوابالو که دکتر گفت طبیعیه بعضیا تو بلرداری اینطورن بخاطر هورمون های بدنشون 

شکم بند بهتر ببندی هم شکمتون نمیفته هم ت  انجام کار روزانه اذیت نمیشی نمیزاره کمر درد بگیرید 

عزیزم یه آهنگ شاد بزار پاشو با روحیه خونه رو تمیز کن بعدش بخواب🤭

راست میگی من تو سختترین شرایط اهنگ بذارم ک بخوام خونه تمییز کنم مث تراکتور کارمیکنم😂

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰