2777
2789

سلام 

دخترم کوچولوعه 2 سالشه 

از خواب با گریه ی شدید و مظلومانه بیدار میشه مثلا میگه تو بیسکوییتمو قایم کردی😢

الانم کلی اشک ریخت و باز خوابید😥

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
این کارومیکنی حالا مگه

اره گاهی😀 ولی متوجه نمیشه ک 

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناقلا حتما قائم میکنی یا تهدیدش کردی که اینکارو میکنی 😂😂

تهدید نه 

ولی وقتی با باباش میره بیرون یا خوابه اره😀

خب از کجا تو خواب میفهمه😟

برای تشویق و تنبیه خیلی از خوراکی استفاده میکنید؟

اره واسه تشویق همش خوراکی

ولی تنبیه نه

تهدید نه  ولی وقتی با باباش میره بیرون یا خوابه اره😀 خب از کجا تو خواب میفهمه😟

رویای صادقه مببینه خخخ

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️