2777
2789
عنوان

دانشگاه تهراننننن

120 بازدید | 13 پست

بچه ها  سلام

کسی که دانشگاه تهران درس میخونه یا کلا اطلاعی داره راجبش بیاد به سوالاتم جواب بده ممنون میشم 

اول اینکه برای رشته های حقوق ، روانشناسی و حسابداری حداکثر چه رتبه ای لازمه؟

اولویت اول هم حقوق هستش

دوم اینکه جو دانشگاه چجوریه؟استادا چطورن؟حراست با تیپ دخترا تا چه حد کار داره ؟ دانشگاه بزرگه؟ اینا رو کامل جواب بدین لطفا

بعد من سال بعد کنکور دارم و شروع کردم که بخونم رشتمم انسانیه به نظرتون میتونم تا سال بعد رتبه ای بیارم که تو یکی از این سه رشته که گفتم مخصوصا حقوق قبول شم دانشگاه تهران؟

من هی با خودم فکر میکنم که خیلیا که میرن اونجا یا نخبه ان ، یا تیزهوشان بودن و این هی منو نا امید میکنه و میگم احتمال کمی وجود داده بتونم برم در صورتی که منم خوب درس میخونم ، واقعا عاشق این دانشگاه هستم دوست دارم اگه دور از جون دانشگاه تهران نشد بهشتی و اینا قبول شم ولی واقعا اون ارزشی که دانشگاه تهران واسم داره رو بهشتی تا اون حد نداره!واقعا بدجور به دلم نشسته...

لطفا یکی از دانشجوهای اونجا بیاد جواب سوالاتمو بده خیلی ممنون میشم ازش اگرم دانشجو اوتجا نیستین ولی اطلاعاتی دارین دریغ نکنین.

وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میتونید در طول این یه سال قبول بشید.

از الان شروع کنید

کلا با پوشش کاری ندارن

استادا هم عالی بعضیاشونم طراح سوالای ارشد هستن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

من همه مقاطعم اونجا خوندم...با تیپت مطلقا هیچ کاری ندارن....با شال و روسری و حتی بچه‌های هنر با کلاه میومدن دانشکده... روابط دخترا و پسرا کاملا آزاد ....همه تو حیاط کنار هم در حال سیگار کشیدن و شوخی....رتبه لیسانسم سیصد و ارشدم ۹ بود

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
من همه مقاطعم اونجا خوندم...با تیپت مطلقا هیچ کاری ندارن....با شال و روسری و حتی بچه‌های هنر با کلاه ...

شما انسانی بودین؟

به نظرتون تا چه حد تلاش میخواد رفتن به اونجا؟ من واقعا در حال حاضر بزرگ ترین آرزومه ولی از یه طرفم هی نا امید میشم میگم خیلی خیلی سخته و خیلیا هستن بیشتر و بیشتر از من درس میخونن و آرزوی خیلیاس

وزن 
شما انسانی بودین؟ به نظرتون تا چه حد تلاش میخواد رفتن به اونجا؟ من واقعا در حال حاضر بزرگ ترین آرزو ...

بله ....انسانی بودم... برای لیسانس یک سال روزی بین هشت  تا ده ساعت درس خوندم...برای فوق شش ماه روزی هفت ساعت... باید پشتکار داشته باشی و بخونی حسابی

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
بله ....انسانی بودم... برای لیسانس یک سال روزی بین هشت  تا ده ساعت درس خوندم...برای فوق شش ماه ...

حدودا نمیدونین برای این سه رشته که گفتم چه رتبه ای لازمه؟

هر جا یه چیزی میگن و واقعا گیج شدم

وزن 
حدودا نمیدونین برای این سه رشته که گفتم چه رتبه ای لازمه؟ هر جا یه چیزی میگن و واقعا گیج شدم

راستش از زمانی که من کنکور دادم تا الان تعداد شرکت کننده‌های سراسری فرق کرده واسه همین دقیق نمی‌تونم بگم چه رتبه ای براش مناسبه...