من یه برادرشوهر دارم که طبقه بالا مادرشوهرم زندگی میکنن یه خواهر شوهر متاهل دارم با یه خواهر شوهر مجرد، من بعد از یکسال و نیم باردار شدم خواهر شوهرام گفتن باید شیرینی بدی منم گفتم به خاطر کرونا کیک میپزم میارم، حالا مشکلم اینه با برادرشوهر و جاری هم خودم وهم همسرم قهریم، خواهرشوهر مجردم همیشه تعریف میکنه که ما هرجا بریم سوغاتی میاریم مادرشوهرم میگه قند داریم همه رو میده بردارشوهرام یا هرکی بیاد خونشون هرچی بیاره سهم اونو میده ولی به ماها نمیده، حالا به نظرتون من کیک ببرم و خودم همیشه تقسيم میکنم چجوری مابقیش رو بیارم خونه خودم نمیتونم زیاد تقسیم کنم چون همشون دیابت دارن میگن کم ببر پیشنهاد بدید؟
Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊 با تشکر
قهر باشید ،وقتی کیک بردی اونجا دیگه دنبال بقیه اس نباش ،خسیس هم نباش سهم اونا هم ببرن چی میشه مگه شاید خوشحال بشن
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی