2777
2789
عنوان

نامردم با دوستش میره بیرون با من نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست
آخه پررو میشه فکر میکنه من کشته مرده بیرون رفتن باهاشم خیلی خونسرد گفتم مواظب باش دوستاتو از دست ندی

هر موقع اومد سمتت بگو برو پیش همون دوستت خوش باش

💫"اعتماد" ساختنش سال ها طول میکشد، تخریبش چند ثانیه، و ترمیمش تا ابد💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساسیت و ناراحتیت کاملا قابل درکه  اما بپذیر ک تو زندگی مشترک قراره یوقتایی دور از هم &n ...

میدونم ولی من بارها شده دوستام گفتن بیا بیرون ولی من اون روز با این آقا قرار داشتم یا دلم خواسته باشم و همه رو گفتم نه..ولی ایشون نه،خیلیی مثل من عطش منو نداره

نه کم پیش میاد با دوست بره ولی حس میکنم داره اذیتم میکنه و از قصد بوده

نه چرا تین فکرو میکنی داری الکی خودتو عذاب میدی منم الان شوهرم خونه نیست اصلا بعضی وقتا مردا باید باهم جنس خودشون وقت بگذرونن بهتره 

من احساس  میکنم انگار مثل یه زنگ تفریح میمونه براشون وقتی هم میاد چقدر خوش اخلاق مهربونه  

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
نه اصلا اين چ كاريه مردا از اين اخلاق متنفرن اون اول زندگيه نميدونه با زن چطور بايد رفتار كرد كم كم ...

آره با وجود این که سن کمی نداره ولی هیچیییی بلد نیست

میدونم ولی من بارها شده دوستام گفتن بیا بیرون ولی من اون روز با این آقا قرار داشتم یا دلم خواسته باش ...

ببین عزیزم اینکه ما از خودمون قرارمون یا دلخوشیمون برای همسر بگذریم

دلیل نمیشه انتظار متقابل داشته باشیم مثل اینکه ادم چرتکه بندازه تو رابطه که من فلان کارو برات کردم توهم درعوضش فلان کارو بکن یا نکن!!
ازین ب بعد ببین چی باب میلته و ب رابطتون لطمه نمیزنه انجام بده 

باشوهرتم صحبت کن مستقیم و جدی بهش بگو عزیزم من دوس دارم هردومون سر قول و قرارمون بمونیم وقتی تو قول بهم میدی اما انجامش نمیدیدخب منم بهم برمیخوره دلم‌میشکنه 

اونم علتشو برات توضیح میده قطعا 

سخت نگیر نذار حرص و جوش الکی قشنگترین روزای زنذگیتونو بهم بریزه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

میدونم ولی من بارها شده دوستام گفتن بیا بیرون ولی من اون روز با این آقا قرار داشتم یا دلم خواسته باش ...

ببين تو حساسي خيلي و البته مثل مني بزار تجربمو بهت بگم 

منم اوايل عقد راجع به دوستاش گارد داشتم هروقت ميرفت پيش دوستاش حتما بعدش قهر ميكردم و هي ميگفتم نرو ولي بعدا ديدم اون خودش بايد منو ترجيه بده بايد انقدر كنارم آرامش داشته باشه كه بخواد همش پيشم باشه از اون به بعد بيخيال شدم هروقت ميرفت هيچي نميگفتم الانم بيخيال شده 

مردا مثل ما زنا نيستن اون عطشش رو يه جور ديگ شايد نشون ميده 

ببين تو حساسي خيلي و البته مثل مني بزار تجربمو بهت بگم  منم اوايل عقد راجع به دوستاش گارد داشت ...

نمی دونی من با چه ذوقی سه روز سه روز منتظر می مانم تا وقتش آزاد شه و بریم باههم بیرون..حتی بدون ماشین بدون هیچیییی بعد وقتی می بینم اون روز رسید و هیچ خبری نیست خنجر میخوره انگار وسط قلبم دست خودم نیست شاید من عاشق ترم 

شوهر منم اوایل ازدواج هنو تو حال  و هوای مجردی بود اینجوری زیاد پیش می اومد کم کم دیگه فهمید هوای کی و باید داشته باشه تو هم نگران نباش ی مدت بگذره انقدر بهت وابسته می شه ک فقط دلت می خواد دو ساعت بره بیرون ی نفسی بکشی خودتم باید توقعت و بیاری پایین نامزدت نمی تونه تموم وقت و انرژی شو برات بزاره (البته اینا همه در صورتیه ک دوست داشته باشه از روی بی میلی اینکارو نکنه)