2777
2789

خانوما سلام

من و آقامون هفته پیش رفتیم بیرون و تاا الان همو ندیدیم ایشون شیفت کاریش جوریه که هر سه روز می تونه تایمش آزاد باشه و امروز روز استراحت اش بود بعد من هفته پیش که باهم رفته بودیم قدم زدن بود یه جای باصفا انقدر خوشم اومد که گفتم بهش بیا هر روزی که کار نداری بیایم باهم.

ایشون سه روز پیش گفتن مهمون دعوت شدیم 

امروز من از صبح منتظرم که زنگ بزنه با هم بریم بیرون و همو ببینیم که زنگ زدم گفت با  یکی از دوستای خیلی قدیمیش رفتم بیرن و حسابی هم مشغول حرف زدن بود و زود هم قطع کرد.

من گفته بودم بریم باهم هفته پیش بعد این اصلا انگار نه انگار.....

منم از عصری سر درد گرفتمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا با رفیقش بگرده 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

هی بابا اشکال نداره اگه رفیق باز نیست اذیتش نکن بزار خوش باشه  شما که همیشه میتونه باهاتون باشه

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
من بودم یه طوفانی به پا میکردم بیااااا ببین😑😑😑😑

آخه پررو میشه فکر میکنه من کشته مرده بیرون رفتن باهاشم خیلی خونسرد گفتم مواظب باش دوستاتو از دست ندی

هی بابا اشکال نداره اگه رفیق باز نیست اذیتش نکن بزار خوش باشه  شما که همیشه میتونه باهاتون باشه

نه کم پیش میاد با دوست بره ولی حس میکنم داره اذیتم میکنه و از قصد بوده

عزیزم حساسیت و ناراحتیت کاملا قابل درکه 

اما بپذیر ک تو زندگی مشترک قراره یوقتایی دور از هم  باشید 

مثلا گردش یا بیرون رفتن بادوستاتون خانواده فامیل یا اصلا تنها

بپذیر ک قرار نیست بیست و چهارساعت پیش هم قربون صدقه هم برید یوقتایی تلخی هست سختی هست عصبانیت و دعوا هست

واینکه برای همسرت همیشه یه همسر دوسداشتنی هستی پس هیچ حرکتشو یاحرفشو نذارب حساب اینکه دوستت نداره یا واسش مهم نیستی یااینکه بقیه مهمترن

وتو زنذگیت اگر ی زن با عزت نفس محکم و پایه باشی برای همسرت قطعا شخص اول زندگیش میشی

اونم همینطور برای تو

پس زود جا نزن محکم باش تو زندگیت و بچگانه برخورد نکن 

بهش یجاهایی حق بده مثل دوتا دوست باشین براهم🌹 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️