سلام...نون سنک رو بصورت درازا برش بده و با دستت اول دو دور رول کن بعد با هر رولی که میکنی یکم حالت بده و اخرش خلال دندون بزن...من درست کردم خیلی شیک میشه..نشد عکسشو برات اپلود کنم
میتونی نون هاتو مربع برش بدی و پنیراتو قالب قلب بزنی و سبزیهاتو اول بذاری رو نون بعد پنیرهاتو بذاری رو سبزی ها اگه گوجه گیلاسی پیدا کردی بذار کنارش و تربچه رو هم شکل گل در بیار
از قالب های گل رز چینی استفاده کن یا اینکه گلبرگ های یک روز رو روی کاغذ بزار و دورش رو ببر
بهترین راه نون سنگک متری هست لگو ها رو روی نون مییزار و دورش رو قیچی میکین
و مثل یک گل روز دور هم میپیچی البته داخل مرکز باید یک قلمبه باشه که میتونی نو رو اب بزنی خمیرش کنی البته یک خمیر صفت بعد گلوه کنی و مثل یک اشک در بیاری
بعد گلبرگها رو دورش بپیچ
و در اخر دورش رو با نخ ببند
فر رو گرم کن
در حد گرم گلها رو داخل سینی فر قرار بده تا یک ساعت بزار تو فر بمونه خشک میشه میتونی بعد سرش رو با زعفران اب کرده و یک قلم کوچیک رنگ سایه هم بزنی و حتی میتونی گلبرگ هم ببری و اب تره رو بگیر و با قلم کمی سبزشون کنی
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .