2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اينقدگريه كردم امروز كه نگو دلم بدجورشكسته بدجور واقعا قلبم دونصف شده 

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

شوهرم ی ماهه با من تو ی جانمیخوابه نمیدونم چیکار کنم تاالان ب هر راهی بهش سعی کردم بفهمونم که ناراحتم ازین وض.تاالان که دعواکردم باهاش.میگم دلم میخواد باشوهرم بخوابم.فقط کاراشو بهونه میکنه یه ماهه میگه من باید تنها بخوابم که باید صبح زود بیدارشم.اخه گناه من چیه

حالامن میپرسم شماهم شوهراتون براکار باهاتون نمیخوابن یا من احمقموبدبخت

ağlayanlardan değil ağlatanlardan olacaksın
شوهرم ی ماهه با من تو ی جانمیخوابه نمیدونم چیکار کنم تاالان ب هر راهی بهش سعی کردم بفهمونم که ناراحت ...

کار بهونس

اگه کسی یه نفرو دوس داشته باشه خودشو به هر دری میزنه تا کنار اون باشه

تازه وسط حرفا گفت راضی نیسی برو خونه بابات😔البته من داد زدم روسرش دیگه داشت خفم میکرد حرفاش بهونه های الکی ش اخه من پولی که باعث عذابم بشه میخوام چیکار.من چیکارکنم 😢

کار بهونس اگه کسی یه نفرو دوس داشته باشه خودشو به هر دری میزنه تا کنار اون باشه

نمیدونم .اصلا ب حالم اهمیت نمیده انگار ن انگار که منم ادمم هروقت دلش رابطه بخواد هم. فقط گاهی روزا جوری که فقط ا ر ض ا شه.بعد میره هیچی من احساس میکنم شدم ی وسیله😢

[QUOTE=141165000]تازه وسط حرفا گفت راضی نیسی برو خونه بابات😔البته من داد زدم روسرش دیگه داشت خفم میکرد حرفاش بهونه ه ...[/QUO برو خونه بابات اگه بچه نداری ببین چیکار میکنه ازاین به بعد رفتارتو عوض کن