دو روزه فهمیدم باردارم شوهرم بچه نمیخواد اصلا یک کوچول هم که غیر مستقیم بهش اشاره کردم بازم گفت نمیخواد و اگه حامله شم باید سقط کنم به نظرتون چه جوری بهش بگم ؟ اصلا کی بهش بگم ؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای منم دوس دارم شروع کنم به اقدام بعد به شوهرم بگم داری بابا میشی بعد بهش بگم داره گندم جونم به دنیا میاد خوشبحالت اسی بهش بگو خدا یه نعمت داده بهمون قدر بدون
والا قبلا میگفت اگر حامله شدی اشکال نداره براش همه کار میکنم الان نمیدونم چرا اینجوری داره میکنه جالبیش اینه که چون کلا شهرستان کار میکنه کلا در مله گذشته ما یکبار رابطه داشتیم !
برو خیلییی رک بهش بگو خدا یه چیزی بهم داده که خیییییلیا توی حسرتشن برو بگو خدا نعمتی داده که همین الان یکی بخاطرش چشاش پره اشکه برو بگو یه چیزی توی راهه که خییییلی بخاطرش شرمنده همسراشونن حتما اینا رو بگو 😔
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
به مادرشوهرت بگو باهاش مشورت کن اگر خانم عاقلی هست البته
خانواده شوهرم لحظه شماری میکنن برای بچه داریه ما اتفاقا چند شب پیش قبل اینکه هنوز خودم بدونم پدر شوهرم کلی باهام در این زمینه حرف زد که ما پشتتونیم و شوهرتم اوکیه و هروقت مشکل داشتی به من یا مامان بگو (آخه من خیلی رابطه ام با پدر شوهرم خوبه) اون موقع که این حرفا رو میزدیم اصلا خودمم نمیدونستم باردارم