2777
2789
عنوان

چه جوری به شوهرم بگم داره بابا میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 25 پست
برو خیلییی رک بهش بگو خدا یه چیزی بهم داده که خیییییلیا توی حسرتشن برو بگو خدا نعمتی داده که همین ال ...

خدا میدونه خودم هم چه قدر اشک ریختم قبلا ولی همیشه به خدا میگفتم خدایا اگه میخوای بهمون بچه بدی ثقتی بده که لیاقتش رو داریم 

والا خودش میدونست ۱ سال و نیمه بدون جلوگیری رابطه داریم دیگه عمل انجام شده نیست دیگه ! بعدم میگفت اگ ...

خب دیگه خودش جلوگیری نمیکرده

اگر گفت چرا بچه بگو میخواستی جلوگیری کنی

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه خودم هم چه قدر اشک ریختم قبلا ولی همیشه به خدا میگفتم خدایا اگه میخوای بهمون بچه بدی ثقتی ...

میشه نگهش داری  و از ته دلت برام دعا کنی ؟ 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
افرین راست میگه اخر سر بچه بدنیا بیاد میگه خودت کردی خودت باید همه کارارو گردنت باشه

اون که یک درصدم زیر بارش نمیرم شده همین الان طلاق بگیرم بچه ام رو میخوام من خدا میدونه چند سال توی حسرت بچه بودم

نمیدونم والا اصلا اهل رمانتیک  بازی نیست

میترسم فکر کنه عمدا باردار شدم تا پابند زندگی بکنمش ولی واقعا خودمم شکه شدم چون من اصلا تخمک گذاری نداشتم کلا !!!!!!!!!

خانواده شوهرم لحظه شماری میکنن برای بچه داریه ما اتفاقا چند شب پیش قبل اینکه هنوز خودم بدونم پد ...

خب خیلی عالیه که هواتو دارن . شوهرتم شاید واسه اینکه شما تحت فشار روحی نباشی گفته بچه نمیخوام و داره خودشو بی میل نشون میده . به نظر من که خوشحال هم میشه. باز قبلش مشورت کن ولی در نهایت از زبون خودت بشنوه که بارداری

خب خیلی عالیه که هواتو دارن . شوهرتم شاید واسه اینکه شما تحت فشار روحی نباشی گفته بچه نمیخوام و داره ...

اون روز اصلا به باباش گفته بود بچه دوست دارم ولی وقتی بهش گفتم بابات از قول تو همچین حرفی بهم زدن گفت الکی گفته من گفتم اصلا نمیخوام

من میگم فعلا که ماموریته اصلا نه منو میبینه نه هیچی هیچی به هیچکس نگم تا حداقل یک ماه دیگه هم خودم از سلامتی و ... مطمئن شم هم تا حدودی کار برای سقط و اینا خدای نکرده دیر بشه نتونه کاری کنه