دو روزه فهمیدم باردارم شوهرم بچه نمیخواد اصلا یک کوچول هم که غیر مستقیم بهش اشاره کردم بازم گفت نمیخواد و اگه حامله شم باید سقط کنم به نظرتون چه جوری بهش بگم ؟ اصلا کی بهش بگم ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا میدونه خودم هم چه قدر اشک ریختم قبلا ولی همیشه به خدا میگفتم خدایا اگه میخوای بهمون بچه بدی ثقتی ...
میشه نگهش داری و از ته دلت برام دعا کنی ؟
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خانواده شوهرم لحظه شماری میکنن برای بچه داریه ما اتفاقا چند شب پیش قبل اینکه هنوز خودم بدونم پد ...
خب خیلی عالیه که هواتو دارن . شوهرتم شاید واسه اینکه شما تحت فشار روحی نباشی گفته بچه نمیخوام و داره خودشو بی میل نشون میده . به نظر من که خوشحال هم میشه. باز قبلش مشورت کن ولی در نهایت از زبون خودت بشنوه که بارداری
من میگم فعلا که ماموریته اصلا نه منو میبینه نه هیچی هیچی به هیچکس نگم تا حداقل یک ماه دیگه هم خودم از سلامتی و ... مطمئن شم هم تا حدودی کار برای سقط و اینا خدای نکرده دیر بشه نتونه کاری کنه