2777
2789

خیلی امروز حالم گرفته یه کم هم گریه کردم مگه میشه من هم علائم تخمک گذاری داشتم و هم چند روز بعدش لانه گزینی ... اصلا فکر نمیکردم پریود بشم منتظر بودم امروز پ نشم بی بی چک بذارم ولی سر موعد لک دیدم .  یکی دو روز پریودی همیشه لک میبینم بعدش زیاد میشه 😕

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاعم لانه گزینی چجوریه؟؟؟ مال منن ۴ روز عقب افتاده و قبله پری دلم درد نمیکرد ولی از سه روز پیش زیر ...

ان شالله که بارداری عزیزم . علائم لانه گزینی برای من اینطور بود که از 5 روز بعد تخمک گذاری به مدت 3 روز زیر دلم میگرفت و ول میکرد هیچوقت اینطوری نشده بودم 

من ک کلا چهار روز جلو زدم و کلا یک روز پری بودم بیبی زدم منفی بود😐 منتظرم فردا بزنم ببینم چی میشه😐

با وجود لک دیدن میشه بی بی زد؟ کاذب نشون نمیده؟

علاعم لانه گزینی چجوریه؟؟؟ مال منن ۴ روز عقب افتاده و قبله پری دلم درد نمیکرد ولی از سه روز پیش زیر ...

امضاتو خیلی دوس دارم 👌

خانمی شما پری شدی?

من سر موعد پریم که همیشه لک میدیدم تا دو سه روز الان تو همون لک بینی هستم .والا نمیدونم بی بی گذاشتم روز اول یه هاله خیلیییی کمرنگ دیدم شایدم توهم زدم منتظرم دو رور دیگه ببینم چی میشه

من سر موعد پریم که همیشه لک میدیدم تا دو سه روز الان تو همون لک بینی هستم .والا نمیدونم بی بی گذاشتم ...

دقیقا منم همیشه دو سه روز قبل لکه بینی دارم امروز شروع شد گفتم شاید لانه گزینی باشه, شایدم مثل همیشه دارم پریود میشم خیلی علایم داشتم دلم خوش بود, اگه باردار بودی اطلاع میدی?

دقیقا منم همیشه دو سه روز قبل لکه بینی دارم امروز شروع شد گفتم شاید لانه گزینی باشه, شایدم مثل همیشه ...

باشه حتما   انشالله هر دومون همینماه باردار باشیم 

سلام خانمی من امروز دومین روز لکه بینیمه از دیروز بیشتره مثل همیشه قهوه ای روشنه بنظرم پری داره میاد ...

سلااام عزیزم .منم روز 4 ام هستم تا دیروز لکه بینی داشتم امروز قطع شده . بی بی چک نذاشتی؟ من نذاشتم خودمو مثلا میخوام به بیخیالی بزنم 

سلااام عزیزم .منم روز 4 ام هستم تا دیروز لکه بینی داشتم امروز قطع شده . بی بی چک نذاشتی؟ من نذاشتم خ ...

وااای چقد خوب که قطع شده. دیروز گذاشتم منفی بود. امروز باید پریود شم همچنان لکه بینی دارم قهوه ای, میرم دسشویی یه لکه قرمز میاد دوباره بعدش قهوه ای, منتظرم فعلا