2777
2789
عنوان

شوهرم برام تولد نمیگیره

2030 بازدید | 14 پست

همه مردا این طورین یا شوهر من اینجوریه اصلا منو سورپرایز نمیکنه منو خیلی دوست داره  همش قربون صدقم میره تو خرید وسایل و مایحتاج خونه و خرجیم اصلا اذیت نمیکنه ولی من ناراحتم که این بشر در طول دوسال نامزدی و شش ماه ازدواج یک بارم برام گل یا کادو یا یه چیزی برا قافل گیریم نخریده الانم نزدیک تولدمه  اولین تولدم بعد عروسی ولی چون تو نامزدی چندان گلی به سرم نزد الانم فک نکنم کاری کنه ولی من خیلی ناراحتم و هرچی به خودم میگم تو مگه بچه ای تولد یعنی چی مهم نیست ولی باز یه حس بدی نسبت به شوهرم دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من زبونی هم تبریک نمیگه

سوپرایز و کادو پیشکش

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بلد نیست 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم حس بد نداشته باش ... شاید تو خانواده همسرت کادو خریدن و ... نباشه و شوهرت ندیده باشه 

سعی کن با مهربونی و محبت بهش بفهمونی ک تو به اینجور سوپرایزا وهدیه ها نیاز داری

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
شما خودت اهل سورپرایز کردنش هستی؟

خیلی زیاد تو نامزدیمون یه تولد واسش گرفتم دهنش خودشو خونوادش باز موند ،همچنین روز مرد گاهی حتی تو خونه کیک میپزم و آرایش میکنم میاد میبینه حال میکنه

شوهر منم همینه هیچوقت خودش برام کادو نگرفته شده مثلا بگه باهم بریم یه چیزی بگیر برا تولدت ولی خودش نگرفته گل هم هیچوقت نگرفته برام اهل تولد گرفتنم نیست 

این نیز بگذرد...                                   
تولد مگه فقط برا بچهاست؟؟  مادرشوهرم هرسال برای پدرشوهرم تولدم میگیره 76سالشه

آفرین به مادرشوهرت خیلی خوبه آدم اینجوری دل زنده باشه

این نیز بگذرد...                                   
عزیزم حس بد نداشته باش ... شاید تو خانواده همسرت کادو خریدن و ... نباشه و شوهرت ندیده باشه  سع ...

حتی بهش گفتم زبونی اول میگه مردا که ازاین کارا نمیکنن بعد میگه باشه ببخشید دفعه بعد جبران میکنم ولی من تاحالا جبران ندیدم،

واقعا انگار تو خانوادش ندیده 

شوهر من زبونی هم تبریک نمیگه سوپرایز و کادو پیشکش

این کارشون واقعا محبت و از بین میبره تو خونواده ،من دوست داشتم یه زندگیه گرم و صمیمی داشته باشم😔ولی با این بی توجهی هاشون ادمو خسته میکنن

تولد یه نمونه هست روزمرد، روز زن برای هم مهمونی وجشن خانوادگی میگیرن برای خودشون ارزش قائل اند

باریکلا واقعا همینه آدم باید به خودش ارزش بزاره و خودسو دوست داشته باشه قطعا بچه هاشون هم یاد گرفتن ولی متاسفانه بعضی خانواده ها اصلا به این چیزا اهمیت نمیدن در نتیجه بچه هاشون هم همینجورین

این نیز بگذرد...