2777
2789

سلام دوستان

بهترین دکتر و بیمارستان خصوصی که خودتون یا اطرافیانتون تجربه سزارینش رو داشتن کدومها بوده؟ ممنون میشم تجربیاتتون رو بشنوم🌷

من الان اول هفته شش هستم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیمارستان لاله با دکتر شهریار شکیبا سزارین انتخابی کردم فوق العاده راضی بودم دکترم که یه تیکه ماه ...

ممنونم عزیزم، چه زمانی سزارین کردی؟ هزینه شو هم میشه بگی؟

ممنونم عزیزم، چه زمانی سزارین کردی؟ هزینه شو هم میشه بگی؟

فروردین ۹۶

حدود ۶ اگه اشتباه نکنم.اتاقمم خصوصی بود 

زنگ بزن بیمارستان بهت میگن قیمتارو

ولی خود دکتر خیلی منصفه اگه نیاز نباشه اصلا نمیخواد بری پیشش بیخودی ویزیت بدی ازمایشای سری های بعد رو همون موقع ویزیت مینویسه تو دفترچه.هر دفعه نیاز میست بری ویزیت بدی که ازمایش بنویسه.من خودم کلا فکر کنم ۷ بار ویزیت شدم.خیلی ریلکسه اصلا سخت نمیگیره.بخیه هام عالی بود اصلا هم بعد رایمان کمر درد و سر درد و این چیزا نداشتمم.

فروردین ۹۶ حدود ۶ اگه اشتباه نکنم.اتاقمم خصوصی بود  زنگ بزن بیمارستان بهت میگن قیمتارو ولی خ ...

خیلی ممنونم از راهنماییهات عزیزم🌷

نمیدونم چرا انقدر بهت حس خوب دارم بهنیار جان😊 امیدوارم نی نی صحیح و سالم به دنیا بیاد و بشه یه اولا ...

بزرگواری عزیزم، شرمنده ی محبتت هستم❤❤❤

از دعای خوبت خیلی ممنونم🌸🌸🌸🌷🌷🌷

@نی_نی_یار_5    

سلام بانو، یکی از دوستانم با نام کاربری هامینم تعلیق شدند، از من خواستند تا علت شون رو از شما بپرسم، آیا امکان بازگشت کاربریشون وجود نداره؟

@نی_نی_یار_شب    

سلام بانو، یکی از دوستانم با نام کاربری هامینم تعلیق شدند، از من خواستند تا علت شون رو از شما بپرسم، آیا امکان بازگشت کاربریشون وجود نداره؟

خانومی  مامانتون خوب شدن؟😊 همکنی که گفته بودین مشکوکه

سلام عزیزم، بله خداروشکر به لطف دعای دوستان، توی کولونوسکوپی هیچ موردی دیده نشد، بخیر گذشت، ممنون که پیگیر بودید عزیزم🌷