2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست یکم درد ودل کنیم؟

344 بازدید | 54 پست

شوهرم هروقت حرف رفتن خونه مادرم میشه سروصدا راه میندازه نمیزاره برم اعصابم خرابه نمیدونم چیکار کنم

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایا از سمت مادرت احترام میبینه؟  ایا تو به مادرت وابسته نیستی؟  ایا خانواده ت اهل دخالت ...

ن بخدا انقد مهربونن نه اینکه خانوادم باشن اینجوری بگم همیشه بهش احترام میذارن الان از روز مادره ک نرفته دیدنشون حتی عید

متقابل خونه ی مادرش نرو متوجه رفتارش بشه

طبقه بالان انقد بحشون میرسم احترام میذارم ولی نمی‌فهمه مادرش پارسال فوت کرد

ن بخدا انقد مهربونن نه اینکه خانوادم باشن اینجوری بگم همیشه بهش احترام میذارن الان از روز مادره ک نر ...

ایا از اول اینطوری بود نمیومد؟ ایا فرهنگ خانواده هاتون باهم میخونه؟ 

طبقه بالان انقد بحشون میرسم احترام میذارم ولی نمی‌فهمه مادرش پارسال فوت کرد

اها من بجات بودم با 1480 که مشاوره هست صحبت میکردم هم خودم ارامش میگرفتم هم یه راهکار درست بهم میداد که زندگیم رو بتونم بهتر کنم عزیزم

ایا از اول اینطوری بود نمیومد؟ ایا فرهنگ خانواده هاتون باهم میخونه؟ 

فرهنگ ک نه، تو عقد هرشب خونه ما بود ولی اومدیم خونه خودمون نمیاد 4 ساله

اها من بجات بودم با 1480 که مشاوره هست صحبت میکردم هم خودم ارامش میگرفتم هم یه راهکار درست بهم میداد ...

شما زنگ زدین؟ 

ایا از سمت مادرت احترام میبینه؟  ایا تو به مادرت وابسته نیستی؟  ایا خانواده ت اهل دخالت ...

الان دوهفته ای میشه ک نرفتم دیدنشون بیچاره اونروز زنگ زده میگه چرا نمیای، بهشون گفتم نیان اینجا این خوشش نمیاد

فرهنگ ک نه، تو عقد هرشب خونه ما بود ولی اومدیم خونه خودمون نمیاد 4 ساله

شاید فرهنگتون باهم نمیخونه و خونه مادرت اذیته. شاید کسی بهش حرفی زده و بی احترامی دیده. شایدم کلا ادم دیر جوشیه. ازش بخوای که برید چی میگع؟ تو خودت تنهایی میری؟