aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 عنوان خانوما کسی هست یکم درد ودل کنیم؟ 344 بازدید | 54 پست شوهرم هروقت حرف رفتن خونه مادرم میشه سروصدا راه میندازه نمیزاره برم اعصابم خرابه نمیدونم چیکار کنم گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 1399/03/24 | 16:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fahim_psy عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3478 ایا از سمت مادرت احترام میبینه؟ ایا تو به مادرت وابسته نیستی؟ ایا خانواده ت اهل دخالت نیستن؟
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 ایا از سمت مادرت احترام میبینه؟ ایا تو به مادرت وابسته نیستی؟ ایا خانواده ت اهل دخالت ... ن بخدا انقد مهربونن نه اینکه خانوادم باشن اینجوری بگم همیشه بهش احترام میذارن الان از روز مادره ک نرفته دیدنشون حتی عید گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 متقابل خونه ی مادرش نرو متوجه رفتارش بشه طبقه بالان انقد بحشون میرسم احترام میذارم ولی نمیفهمه مادرش پارسال فوت کرد گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
fahim_psy عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3478 ن بخدا انقد مهربونن نه اینکه خانوادم باشن اینجوری بگم همیشه بهش احترام میذارن الان از روز مادره ک نر ... ایا از اول اینطوری بود نمیومد؟ ایا فرهنگ خانواده هاتون باهم میخونه؟
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 بزن تو دهنش 😂کاش میشد اون میزنه ولی ی من نه گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دختراردیبهشتیی عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 2168 طبقه بالان انقد بحشون میرسم احترام میذارم ولی نمیفهمه مادرش پارسال فوت کرد اها من بجات بودم با 1480 که مشاوره هست صحبت میکردم هم خودم ارامش میگرفتم هم یه راهکار درست بهم میداد که زندگیم رو بتونم بهتر کنم عزیزم
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 ایا از اول اینطوری بود نمیومد؟ ایا فرهنگ خانواده هاتون باهم میخونه؟ فرهنگ ک نه، تو عقد هرشب خونه ما بود ولی اومدیم خونه خودمون نمیاد 4 ساله گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 اها من بجات بودم با 1480 که مشاوره هست صحبت میکردم هم خودم ارامش میگرفتم هم یه راهکار درست بهم میداد ... شما زنگ زدین؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
khojelnazdune عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 16382 😂کاش میشد اون میزنه ولی ی من نه نه اینو ک شوخی کردم، چرا نمیخواد بیاد ریشه یابی کن.. بی احترامی دیده؟؟ توهین شده؟؟ تو نخ ما نباش گره میخوری
aaaammmmmm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/14 تعداد پست: 554 ایا از سمت مادرت احترام میبینه؟ ایا تو به مادرت وابسته نیستی؟ ایا خانواده ت اهل دخالت ... الان دوهفته ای میشه ک نرفتم دیدنشون بیچاره اونروز زنگ زده میگه چرا نمیای، بهشون گفتم نیان اینجا این خوشش نمیاد گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
fahim_psy عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3478 فرهنگ ک نه، تو عقد هرشب خونه ما بود ولی اومدیم خونه خودمون نمیاد 4 ساله شاید فرهنگتون باهم نمیخونه و خونه مادرت اذیته. شاید کسی بهش حرفی زده و بی احترامی دیده. شایدم کلا ادم دیر جوشیه. ازش بخوای که برید چی میگع؟ تو خودت تنهایی میری؟
دختراردیبهشتیی عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 2168 شما زنگ زدین؟ اره زیاد ، کلا در همه ی موارد مشاوره میدن به مشاور خانواده وصل شو شانست بگه مشاور خوبی نصیبت بشه