2777
2789
عنوان

شما جای من بودید

383 بازدید | 44 پست

تو تاپیکای قبل هم گفتم من اطراف اصفهان هستم (روستا) شوهرم عرب خوزستان؛؛ ۱۷ سالگی عروس شدم شوهرم هیچی هیچی نداشت خییییلی سختی کشیدم اما خب الان خداروشکر وضعش خوبه از متوسط بالاتره؛؛ دوتا بچه دارم ی پسر ی دختر ۲۸ سالمه؛ داداشاش همه ۴ تا بچه دارن و همیشه خودش و خانوادش میگن یدونه بچه داری دختر شیرینی زندگیه مهمونه فقط ""

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقه که بچه هام کوچیک بودن خیییییییلی شوهرم اذیتم کرد الان بهتر شده اوضاع؛؛ کم کم شرایط زندگیم اومده دستم میترسم بچه بیارم دوباره از دستم بره؛؛ یا اینکه نیارم برام مشکل ساز شه

عربا خیلی بچه دوستن ده تا بچم بیاری بازم میگن بیار

تو این شرایط کشور خیلی ببخشیدا سطح فکر پایینی داشته باشی که فکر سومی و جهارمی رو بکنی مخصوصا که هردو جنسیتم داری 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

صددرصد به خودت برس بچه داری سخته تو این شرایط اعصاب میخواد اون که میخوای واسه سه تا بچه بکنی واسه دوتابکن بهترشوبکن اومدواین بچه هم دخترشداگه واسه حرف میخوای بچه بیاری نیار

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

همین الانشم 28سالته و دوتا بچه داری

یه خرده برای خودت وقت بزار 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
حالا بنظرتون بیخیالشون شم و برم دنبال پیشرفت خودم و بخودم برسم یا ی بچه بیارم؟!

اگر منظورشون پسر بودنه، که معلوم نیست بعدی رو بیاری دختر باشه یا پسر

اما اگر بچه سوم میخوای فارغ از جنسیت، به توانایی و حوصله خودت نگاه کن. سن مناسبی داری 

در شرایط اول، اگر من بودم جوری این دوتا بچه رو به پیشرفت میرسوندم که باعث افتخار بشن و اونا هم متوجه بشن دوتا بچه دارم نه یکی  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹