2777
2789
عنوان

فرم سر بچمو ببینید چیکار کنم

3206 بازدید | 84 پست

الان شیش ماهشه

از اول که بدنیا میومد به پهلو خوابوندمش فرم سرش خربزه ای شد همه گفتن با پشت بخابون بذار از این حالت دربیاد از وقتی به پشت خابید دیگه به پهلو نخابید و گریه کرد شد این شکل

بنظرتون دیگه تغییر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به زورم که شده به پهلو میخابونم و پشت کمرش بالش میذارم که نتوونه برگرده ولی تو خواب ناراحته غر میزنه زود زود بیدار میشه از طرفی یهو از خواب بیدار میشم میبینم که سرشو چرخونده صاف کرده با اینکه بدنش به پهلوه

لپشو  

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

دختر موش بلند میشه کمتر معلوم میشه  این‌پسره اخه

بی خودی نگرانی 

اگه نگرانیت زیاده ببرش دکتر یه کلاه بده بزار روسرش که صبح تت شب بچه گریه کنه که کلاهو در بیار البته خوددانی بازم 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜