2777
2789

تقریبا از دی ماه شروع کردم زبان خوندن برای ارشد 

یک پکیج خریدم و شروع کردم 

تقریبا دو بار در هفته بعضی هفته هاهم هر روزش خوندم 

اما الان از صفر تازه با شک و تردید ۲۰ ،۳۰درصد میزنم 😭😭😭

دیگه به بقیه درسامم نرسیدم ول کردم اونا رو 

اینطوری که من پیش میرم چندین سال باید پشت کنکور باشم 

من خیلی ناراحتم 

چطور میشه بقیه دو ماه همه درساشونو میخونن تهران قبول میشن

من انقد خنگم😭😭😭😭😭😭😭

الاقل زبانم بالا ۵۰ میرسید انقد نمیسوختم

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

حالا هی بخودت تلقین نکن خنگ یعنی چی 

استرس داری برااینه یادت میره همش ریلکس باش 

به اینده و رشته ودانشگاه خوبی ک قراره قبول بشی فک کن وباانگیزه درس بخون حسابی هم بخون توکل گن بخدا موفق میشی

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هی بخودت تلقین نکن خنگ یعنی چی  استرس داری برااینه یادت میره همش ریلکس باش  به ایند ...

مممنوووونم ...ولی واقعا مث چیز تو گل گیر کردم 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
مممنوووونم ...ولی واقعا مث چیز تو گل گیر کردم 

ببین ادم ب هرچی فک کنه همون میشه فکرای خوب کن عزیزم انشالله تاپیک قبولیتو میزنی ♥️

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

ممنووونم عزیزم ، پر انرژی،...مرسی😍

عزیزی🌹🎈