2777
2789

با جاريام خونه مادرشوهرم بوديم بعد مادرشوهرم همش هواي اون جاريمو. داشت دائم بهش خوراكي ميدادن دريغ از ي تعارفي از من أصلا مات و مبهوت موندم داشتم اب ميشدم از خجالت همش رو بچم عيب ميذارن ك نمياد سمتمون دوستمون نداره وووو لاغره ريزه ميزست بچم چهارده ماهشه هنوز راه نميرن الان بايد بدوووو اخه تقصير من چيه بخدا خسته شدم شوهرممممم أصلا پشتم نيست پدرشوهرم امروز ي حرف خيلي زشتي ب بچم زد ولي من هيچي نگفتم خيلي خستم اگه هم گله كنم قبول نميكنه وووو خيلي. از زندگي خستم ارامش ندارم بخدا اين متنو با گريه نوشتم خونواده شوهرم بدجور دلمو شكوندن

عزیزم به شددت به تو حسادت میکنن و همش از حسودیشونه که تو ناراحت بشی و با شوهرت دعوا کنی تو از فردا با خنده جوابشونو بده تا توو دلت نمونه بامنم همین بودن عوضیا 

خدایا شُکرت❤🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به شددت به تو حسادت میکنن و همش از حسودیشونه که تو ناراحت بشی و با شوهرت دعوا کنی تو از فردا ب ...

اخ ك من مردم گفتم ديگه نميرم خونشون واقعا ارامشو گرفتن بقران براشون خوب بودم بهشون ليشتر از خانوادم احترام ميذارم ولي لياقت ندارن

جوابشونو بده نذار تو دلت بمونه

وقتي ميگن بچه ت لاغره بگو ديگه عهد بوق نيست كه تپليه بچه مهم باشه، مهم سلامته كه خداروشكر بچه م سالمه

وقتي ميگن راه نميره، بگو نگران نباشين يه روز ميشه كه خودتون ميگين بچه انقدر ندو بشين! وقتي به بچه ت فحش ميدن بگو اين حرفارو بهش ياد ندين دوروز ديگه بزرگ ميشه همينارو ميگه اونوقت ميگيد بهش ادب ياد ندادي

منم رهمینطور بودم کلا هیچ چیزی از چشم خدا دور نیست من بچم به دنبا اومد از روز اول زایمانم مادرشوهرم رو بچم عیب گذاشت که هر شبم گریه بود کار به جایی رسید که انقدر پیش شوهرم گلگی میردم میخواست دست رو بلند کنه و خواهر شوهرمم اون جاریم رو انقدر دوست داشت و محبتش میکرد انقدر دوست داشت اشک منو دربیاره الان ۶ سال از اون موضوعات میگذره ولی خدا طوری منو سعادتمند کرد که حسرت زندگیم رو میخورن جاریم که کلا گذاشت تو کاسشون انقدر بی محلیشون میکنه الان شوهرم مثل چی دوستم داره و چیزی بهم بگن خودش میره حسابشون رو میرسه کلا خدا صبرش زیاده تو بد نباش بد هم نکن طوری تو دهنی میزنه تو دهنشون که تا ابد یادشون نمیره 

اخ ك من مردم گفتم ديگه نميرم خونشون واقعا ارامشو گرفتن بقران براشون خوب بودم بهشون ليشتر از خانوادم ...

منم از احترام زیاد از پشت بهم خنجر زدن یه نصیحت دیگه حتما حتما وقتی میری تمامه کاراییکه مبکردی و برعکس بکن از کمترین کارات تا...چرا نری اتفاقا برو اما به یهجوری که انگار واسه تفریح اومدی و بری .به حرفم‌گوش کن یعنی یه جوری میشه که هاج و واج میشن بعدم با شوهرت بگو بخند کن و اگه گفتن بچت لاغره جبهه نگیر که ضعفتو بفهمن برعکس بگو آره اما خوشگلم بزرگتر بشه خوب میشه با خنده ......سیاست داشته باش 

خدایا شُکرت❤🧿
جوابشونو بده نذار تو دلت بمونه وقتي ميگن بچه ت لاغره بگو ديگه عهد بوق نيست كه تپليه بچه مهم باشه، م ...

ن اخه بچم بد غذاست ميگن چيه اين بخور نيست و اونموقع از شدت ناراحتي گيج ميشم فقط ساكت ميشم

منم رهمینطور بودم کلا هیچ چیزی از چشم خدا دور نیست من بچم به دنبا اومد از روز اول زایمانم مادرشوهرم ...

بخدا قسم مثه دختريم براشون ولي حيف ...بد جوابمو دادن بدجور دلمو شكوندن

منم از احترام زیاد از پشت بهم خنجر زدن یه نصیحت دیگه حتما حتما وقتی میری تمامه کاراییکه مبکردی و برع ...

مثلا چجوري ميشه توضيح بدي

اتقاقا تا حالا اخممو نديدن فقط ميخندم باهاشون

وقتيم چيزي ميگن جبهه نميگيرم فقط ميگم بزرگ ميشه انشاءالله راه ميره ميدوء

ن اخه بچم بد غذاست ميگن چيه اين بخور نيست و اونموقع از شدت ناراحتي گيج ميشم فقط ساكت ميشم

به نظرم خيلي داري نقطه ضعف نشون ميدي! خب بگن ! بگو اره اشتهاش كم شده چون زمان دندون دراوردنشه

واقعا هم همينه، بچه ها زماني كه دارن دندون درميارن و زماني كه ميخوان راه بيفتن هم اشتهاشون كم ميشه و هم لاغر ميشن

مثلا چجوري ميشه توضيح بدي اتقاقا تا حالا اخممو نديدن فقط ميخندم باهاشون وقتيم چيزي ميگن جبهه نميگي ...

خوب پس دیگه چته.منم همینارو گفتم دیگه .اونجام میری مثله مهمان باش

خدایا شُکرت❤🧿
به نظرم خيلي داري نقطه ضعف نشون ميدي! خب بگن ! بگو اره اشتهاش كم شده چون زمان دندون دراوردنشه واقعا ...

حتي بگم قانع نميشن ميگن چه ربطي داره

وأي از وقتي ك ميشينم تا وقتي ك پا ميشم ي سره عيب از بچم و ايراد گرفتن از من من ك حلالشون نميكنم بخدا ياد كاراشون مي افتم اشكم در مياد