2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط با استامینوفن و کمپرس یخ کنترلش کن هیچی نمیشه نترس عزیزم

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

تجربه به من نشون داده که همه بچه ها مثل هم نیستن. واکسن دوناهگی بچه خودم خیلی خیلی اذیت شدیم ولی بچه خواهرم اصلا اذیت نکرد. 

هوای زندگیم،تنگه غروبه😔  شیشه را پاک نکن منظره آلوده است.
نه فقط با استامینوفن و کمپرس یخ کنترلش کن هیچی نمیشه نترس عزیزم

قطره استامینوفن رو قبل واکسن بهش بدم؟ وای نی‌نی من خیلییییی نازنازو حساسه دلم واسش میسوزه 

😎🤔

اصلا هم هیچی نیس الکی نگران نباش بردنی استانینیفن بده ترجیحا پاراکید ببر...قطرشو به موقع بدی تب نمیکنه بکنه هم کمه بایه دسمال پاشوییه خوب میشه فقط پاشو نمیتونه تکون بده که زیاد فشار نیار تو زمین راحتتره

قطره استامینوفن رو قبل واکسن بهش بدم؟ وای نی‌نی من خیلییییی نازنازو حساسه دلم واسش میسوزه 

اره بده به شانس تو مونده واکسن دو ماهگی سخته ولی بعضی بچه ها زیاد تب نمی کنن حتما کمپرس سرد وبعد گرم بذار دخترم جای واکسن ش خیلی سفت شد

اره بده به شانس تو مونده واکسن دو ماهگی سخته ولی بعضی بچه ها زیاد تب نمی کنن حتما کمپرس سرد وبعد گرم ...

کمپرس سردو گرمش چطور باید باشه یه در میون سردو گرم بزارم؟ 

😎🤔

آره 2 برابر وزنش قطره بده قبل از بردن بعداز واکسن هم هر4ساعت یکبار منکه این کارو کردم حوله تمیز هم میذاشتم تو فریزر خنک ک میشد میذاشتم رو پاش خداروشکر اصلا اذیت نشد تا 6 ماهگی همین کارو کردم

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی