2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه اش رو می دونی

روشهای مختلفی داره. با ژل ، با نخ و ...

این روشی ک من دیدم چربیارو میسوزنه . پوست جم میشه . جلسه ای 100تومن . سه جلسه نیازه. ولی من ترسیدم . تو مطب یه پزشک انجام بشه و هزینه بیشتر بدی بهتره. 

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن
روشهای مختلفی داره. با ژل ، با نخ و ... این روشی ک من دیدم چربیارو میسوزنه . پوست جم میشه . جلسه ای ...

آنزیم بینی خوبه به نظرت؟

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
این خانم مدرک داره و تو خونه شخص انجام  میده .

چجورمیخوای اعتماد کنی آخه کسی ک میاد تو خونه انجام میده اون مدرکشم حالا رفته یه دوره کارآموزی و اسمشو گذاشته مدرک 

فکر کنم با توضیحاتی ک دادی همون پلاسماجت بینی هست ک کاملا موقتیه و حتی ممکنه رنگ پوست اون ناحیه هم تغییر کنه نسبت ب بقیه جاها و یا لک بشه 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بنظرم اگه این روشها جواب میداد کسی زیر تیغ جراحی نمیرفت

این روشها برای کسانی خوبه ک خیلی مشکلشون حاد نیست و ممکنه بخاطر غوز یا یخورده گوشتی بودن میرن زیر تیغ جراحی. مثله من ک بینیم مشکلی نداره فقط نوکش یخورده گوشتیه. چون ب چشم خودم دیدم ک خوب شده بینیه ی خانومی .منم تصمیم گرفتم اینکارو بکنم

خدا جونم ، خودت هوای داداشامو داشته باش اخه اونا دنیامن