2777
2789

پسر من شهریور ۹۳ هست پیش دبستانیم امسال چند ماه تا مدارس باز بود رفت ولی کلا خیلی شیطنت میکرد سر کلاس به نظرم بخاطر سنش که از بقیه کوچیکتر بود بیشتر تو فاز بازی بود 

این شانس بچه های ما هست من حقیقتش پسرم متولد اخر شهریوره کلا خیلی ریزه هم هست کلا بدم نمیومد یک سال ...

آخ دست رو دلم نذار که من الان دقیقا همین مشکلو دارم چون پسرمنم شهریوریه و نسبت به همکلاسیاش ازهمه کوچیگتر میشه☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ دست رو دلم نذار که من الان دقیقا همین مشکلو دارم چون پسرمنم شهریوریه و نسبت به همکلاسیاش ازهمه کو ...

اگه امسال بشه نفرستیش سال دیگه بفرستیش به نظر من کلا واسش بهتره اعتماد به نفسش بیشتره تو کاراش مستقله پسر شما ؟دستشویی و ....

پسر من شهریور ۹۳ هست پیش دبستانیم امسال چند ماه تا مدارس باز بود رفت ولی کلا خیلی شیطنت میکرد سر کلا ...

آفرین اره دیگه 

آخه من نمیدونم این چه قانونیه 

پسر منم همینجوریه مثلا متوجه ی خیلی از قانون ها مثل نشستن تو کلاس یا گوش دادن و ..... اینا نیست!!!

آفرین اره دیگه  آخه من نمیدونم این چه قانونیه  پسر منم همینجوریه مثلا متوجه ی خیلی از قا ...

نشستن اینا رو یاد میگیره البته بچه با بچه فرق داره اگه خودش دوست داشته باشه کاراشم بتونه بکنه دستشویی مثلا یا کارای شخصیش مشکلی نداره 

نه بابا چه مستقلی  دستشویی رفتن غذا خوردن خوابیدن  کلا وابسته ی منه

چی بگم پسر منم همینه خیلی وابسته هست هیچ کاریشو نمیکنه البته رفته بود پیش یکم بهتر شده بود باز ولی الان که داخل خونه هست دوباره شده مثل سابق 

چی بگم پسر منم همینه خیلی وابسته هست هیچ کاریشو نمیکنه البته رفته بود پیش یکم بهتر شده بود باز ولی ا ...

عزیزم حالا که تجربه داری ،به نظرت اینکار درسته که سالِ بعد پیش دبستانی بفرستمش!؟؟ یا اینکه حیفه عقب بیفته و همین امسال بفرستمش!!!