2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه اموزشا غیر حضوری باشه ثبت نام میکنید ؟

آره به هر حال که کلاس تشکیل نمیشه چرا جا بمونن 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

نمیدونم والا منم گیجم خودم اگه کرونا باشه که نمیشه بچه رو بفرستیم اموزش مجازیم واسه پایه اول واقعا نمیشه بچه همکاری نمیکنه تو خونه از اونطرفم پایه اول خیلی مهمه مجازی چیزی یاد نمیگیره من خودم زیاد حساس نیستم فوقش یک سال دیرتر میفرستم 

ببخشید من شنیدم امسال ثبت نام کلاس اول انجام نمیشه چون با وجود کرونا معلوم نیست اصلا تکلیف مدرسه رفت ...

نه شروع شده یه سر برید مدرسه بپرسید 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
نمیدونم والا میگن مجازی ولی اگه واقعا مجازی باشه من نمیفرستم احتمالا چون پایه اول مهمه 

مگه میشه به دلخواه نفرستی!!!؟؟؟

آخه من برای پسرم تحقیق کردم گفتن دلبخواهی نیست و طبق قانون بااید بره مدرسه وگرنه سالِ بعد ثبت نام نمیشه!!!!

مگه میشه به دلخواه نفرستی!!!؟؟؟ آخه من برای پسرم تحقیق کردم گفتن دلبخواهی نیست و طبق قانون بااید بر ...

نمیدونم اگه بشه که نمیفرستم تو خونه چجوری کار کنیم با بچه اصلا نمیشینه 

من بیشتر به خاطر وابستگی پسرم به خودم ، دلم میخواست مدرسه بره تا کم کم عادت کنه نه اینکه بازم پیشِ خ ...

واقعا کلاس اول همش درس نیست همین قانون مندی و اشنایی با مدرسه هم هست چه فایده تو خونه این چیزارو یاد نمیگیرن شما پیش دبستان نفرستادید مگه ؟

اتفاقا منم همینو گفتن ولی آموزش و پرورش گفت چون این شرایط برای همه هست و شما استثنا نیستین!!!!

این شانس بچه های ما هست من حقیقتش پسرم متولد اخر شهریوره کلا خیلی ریزه هم هست کلا بدم نمیومد یک سال دیرتر بره جسه و رفتاراش بهتر بشه 

پسرتون متولد چه سال و ماهیه؟؟؟

پسرِ من متولد شهریور ۹۴ هست و میگن طبق قانون امسال باید بره پیش دبستانی و سالِ آینده کلاس اول 

ولی من دلم میخواست سالِ بعد پیش دبستانی بفرستمش که میگن نمیشه☹