2777
2789

اصلا از کی مشخص میشه بچه دیابت داره ، نشونه هاش چیه ؟ مامانی هست که بچش دیابت داشته باشه ؟

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بچه ها علایمش ناگهانی شروع میشه اکثرا در عرض دو هفته علایم شدید میشه و تشخیص داده میشه. علایم اولیه افزایش میزان آب خوردن و افزایش ادرار هست.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
تو بچه ها علایمش ناگهانی شروع میشه اکثرا در عرض دو هفته علایم شدید میشه و تشخیص داده میشه. علایم اول ...

کلا از اول دخترم ادرارش زیاد بود ، ادرار زیاد این نیست که هر دو.سه ساعت نیاز به توالت داشته باشه ؟

همه بچه ها ممکنه پاشون زخم بشه، فقط اونایی ک دیابتی هستن، زخمشون زود خوب نمیشه

خوب نشده 

خیلی وقته انگشتای پاش زخم شده و خشکی کرده ، چرب کردم بهتر شد 

امروز دیدم کف پاشم زخم شده قد یه عدس کوچیک زخم شده 

من فقط میدونم اونایی ک دیابت دارن، تکرر ادرار دارن و وقتی تو دستشویی ادرار میکنن، رو ادرارشون مورچه ...

پاهای دخترم  زخم شده و خوب نمیشه 

در درجات شدید شاید اتفاق بیفته علائم اولیه اوناست ک گفتم  تکرر ادرار تشنگی شدید کاهش وزن و خس ...

نه نداره اینا رو 

خیلی هم اکتیوه 

خوب نشده  خیلی وقته انگشتای پاش زخم شده و خشکی کرده ، چرب کردم بهتر شد  امروز دیدم کف پا ...

این زخما می‌تونه ناشی از خیلی چیزا باشه

اگر بی دلیله ب یه متخصص اطفال مراجعه کنید

این زخما می‌تونه ناشی از خیلی چیزا باشه اگر بی دلیله ب یه متخصص اطفال مراجعه کنید

ممنون خدا خیرتون بده داشتم سکته میکردم