2777
2789

خانواده شوهرم ب صورت مستقیم و غیر مستقیم ب پوشش دخترم گیر میدن

دخترم مرتب و زیبا لباس میپوشونم

اونا دوست دارن تند تند لباسهای جدید براش بگیرم و تند تند للاس عوض کنه ک اونا جلو فامیلاشون کم نیارن یا پُز بدن

دخترم چون ریز نقشه ، دیرتر از نرمال لباسهاش براش کوچیک میشه و درنتیجه بیشتر از یه لباسی استفاده می‌کنه

منم قناعتی هستم

اهل زیاده روی و ریخت و پاش نیستم

بجاش پولامون رو جمع می‌کنیم و درست حسابی و بجاخرج میکنیم و ب نوعی پیشرفت اقتصادی زیادی نسبت ب زوج‌های اطرافمون داشتیم

اونا هم بجای خوشحال بودن ک عروسشون ولخرج نیست ، متلک میندازه یا مقایسه میکنن یا میگن بیا بریم از فلان جا براش لباس بخریم (جای گرون فروش )

منم ناراحت میشم از این برخورداشون

تازه سلیقشون هم زیاد بالا نیست

ب چیزهای زشت میگن قشنگ ، ک من نمیپسندم

دخترم 15 ماهشه

تولد یکسالگیش بهش کادو لباس دادن

هزار بار گفتم چرا نمیپوشه

گفتم بزرگه بذارین اندازش بشه

حالا امروز ک پوشیده ، میگه چرا دکمه بالاشو بستی مثله لباس شیخی شده

چرا لباس دیگشو تنش نکردی

یا میگن موهاش بلند برین کوتاه کنین

منم گفتم باباش دوست داره بلند شه

اونم گفت گناه داره

گفتم باشه دیگه ، اینجوری دوست داره

همش دستور میدن یا ایراد میگیرن

امروز حسابی بهم ریختم

عصبانیم و دارم حرص میخورم

ب خودم میگم چقد احمقی اون یه چیزی میگه 

تو تا یه هفته جوش میزنی

مثلا ب بچه شیر میدم

چکار کنم بی تفاوت باشم و حرص نخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا به نظر منم بچه همش نباید یه دست لباس بپوشه چون مردم عقلشون تو چشمشونه 

من هر دفعه یه لباس جدیو میپوشونم از اطراف میشنوم که میگن این بچه از همه شیکتره

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

بابا ولشون اونا همیشه حرفی واس گفتن دارن پسر من ۱۸ ماهشه ۱۲ کیلوئه دکتر میگ وزنش خیلی عالیه اینا هی میگن چقد لاغره حتما خوب بهش غذا نمیدی من اصلا اهمیت نمیدم

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

همه ی خانواده شوهرا همینجورن پس حرص زیاد نخور 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
هیچی هروقت میری اونجا شیک لباس تنش کن دیگ چنتا لباس جینگول و شیک براش بخر برا مهمونیا

داره عزیزم

اونا منظورتون مهمونی نیست

کلا دوست دارن تند لباس جدید براش بگیرم

مشکلشون مهمونی نیست

حتی توو خونه ای هست

دخترم زشت لباس نمیپوشه

فقط جدید نمیپوشه

با اینکه مثل شما با درایت نیستم تو مسائل اقتصادی ولی خیلی تحسین میکنم کارتونو . اگر نتیجه کارتون رو پیشرفت اقتصادی دیدین دیگه باید به کار خودتون مطمئن باشید حرص برای چی؟  فقط لبخند بزنین اینطور وقتا جواب ندادن بهترین پاسخه

داره عزیزم اونا منظورتون مهمونی نیست کلا دوست دارن تند لباس جدید براش بگیرم مشکلشون مهمونی نیست ...

خب دیگ منم خانواده شوهرم از یه طرف حرص میخورن پول خرج کنم

از یه طرف میگن چرا لباس شیک نمیپوشی

میدونم شرایطت چیه

منم سردرگمم تا بخرم میگن ولخرجی نخرم میگن خوب بپوش

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم