2777
2789
عنوان

هرچی دلش خواست بهم گفت

217 بازدید | 13 پست

زن عموم اومده خونمون هرچی دلش خواست گفت به من میگه کرونا حالا حالا ها نمیره عروسی حتما میمونه تو دلت ، خداکنه حالا شوهرت ازت سیر نشه یا میگه خونتون دوبلکس بچت از پله میوفته پایین میمیره دست و پاش می شکنه من قشنگ جوابش دادم اما بدجوری دلم شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه وحشیه😂

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

چه آدمایی

کاش بجای اینکه باحرفامون دیگران رو ناراحت کنیم یاد بگیریم تو شرایط سخت برای دیگران مرهم باشیم نه زخم....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چی جوابشو دادی؟

گفتم اولا این زندگی شخصی من دوما برای ما جشن عروسی مهم نیست چون آتلیه و آرایشگاهم میرم فقط یه مشت مهمون حسود و مفت خور کمه که اونم هزینش میذارم رو سفرم بعدم شما از الان غصه پنج شیش سال دیگه رو نخور من خودم بلدم بچه نگهدارم شما نگران نوه های خودت باش بعدم شوهر من از من سیر نمیشه و روابط عاطفی ما یه مدلی که هرکی بیشتر حرف بزنه ما بیشتر بهم وابسته میشیم حالا خوبه خودش میدونه شوهرم دو سال فقط دنبال جواب مثبت بود

مشخصه حسود زیاد دارید مخصوصا که ازدواج فامیلی کردید و فامیلاتون مشترکه، ولی خب کرونا مشکل جهانیه و این نامردیه که کسی خوشحال بشه اینکه عروسی کسی بهم بخوره

اگه تالار ها بسته باشند ببینید کسی از فامیل تون باغ ندارن اونجا مراسم بگیرید همین دو هفته پیش دخترخاله من تو باغ عموش جشن نامزدی گرفت

مشخصه حسود زیاد دارید مخصوصا که ازدواج فامیلی کردید و فامیلاتون مشترکه، ولی خب کرونا مشکل جهانیه و ا ...

والا واسه مرداد وقت تالار داریم امابابام میگه غصه نخور باغ جور میکنیم یه جشن خودمونی خلوت میگیریم

مشخصه حسود زیاد دارید مخصوصا که ازدواج فامیلی کردید و فامیلاتون مشترکه، ولی خب کرونا مشکل جهانیه و ا ...

نمیفهمن که جهانی دلشون میخواد من اذیت کنن فقط هدفشون همین 

والا واسه مرداد وقت تالار داریم امابابام میگه غصه نخور باغ جور میکنیم یه جشن خودمونی خلوت میگیریم

کرونا بساط همه رو بهم زده ولی قدر باباتو خیلی بدون چون حتما هر کاری از دستش بربیاد انجام میده تا جشن بگیری

ولی بدون جشن اصلا نرو سر خونه زندگی چون حتما تو دلت میمونه همیشه 

کرونا بساط همه رو بهم زده ولی قدر باباتو خیلی بدون چون حتما هر کاری از دستش بربیاد انجام میده تا جشن ...

بخدا امید اولم خدا بعد بابام تا الان هرچی خواستم تموم تلاشش کرده برام انجام داده واقعا هییییچ مردی مثل  پدر نمیشه حتی همسرم که انقدر دوستم داره یه جاهایی بیخیال میشه اما بابام لحظه ای تنهام نذاشته ، بابام که میگه تو غصه نخورفقط فکر درست باش جشن با من