2777
2789
عنوان

بچه ها میاینننن😭

147 بازدید | 17 پست

دوستای گلم دلم خیلی گرفته ، همه حرفمو این پست مینویسم ، من و شوهرم خیلی سختی کشیدیم تو زندگی از نزدیک ترین ادما زخمایی خوردیم که اصلا فکرشم نمیکردیم، خیلی بی پولی کشیدیم چند بار اومدیم پا بگیریم تو کارمون ولی باز انرژی منفی اطرافیان و حرف و حدیثا و ... زمینمون زد دوست ندارم بهش فکر کنم دوباره ، یه روزایی بود که من حامله بودم پول خرید نون نداشتیم روم نمیشد به شوهرم بگم فلان چیزو هوس کردم به خونوادمم عمرا نمیگفتم عزت نفس شوهرم  و خودمو ببرم زیر سوال خودشون یه وقتایی یه چیزایی می اوردن ما هم وانمود میکردیم که چرا داشتیم و ... خونواده خودش هم که فقط فتنه مینداختن و ...

بگذریم..

بعد مدتها با سختی و کمک بابام یه خونه قسطی خریدیم .. شوهرم بیکار شد و قسطاش موند و ...

امسال شوهرم گفت بفروشیمش یه کاری باهاش راه بندازم خسته شدیم از این وضع اولش گفتم نه 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گفتم نه دلمون خوشه یه خونه داریم دو تا بچه داریم ایندشونه بعد گفت وقتی کار نیست چجوری قسطاشو بدیم از کجا بیاریم بخوریم تو این شرایط با خودم کلنجار رفتم دلم نیومد مخالفت کنم گفتم باشه بفروشیم یه مغازه بگیر کاسبی کن از این حال در بیای 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤

روزای چهارشنیه 40 مرتبه سوره کوثر بخون

قبل خاب واقعه بخونه

هر روزیاسین بخون هدیه کن به امام جواد

بخدا رزق و روزی تون بهترین میشه..

خونتونو نفروش تحت هیج شرایط

سقف بالا سرتون باشه. 

تو از کارلی خونگی شرو کن

من خودم به یکی همینجا یاد دادم جواهر گلدوزی درست کنه

کمک خرج شوهرش شه..

الان خداروشکر داره درامدکسب میکنه...

توکلت به خدا باشه

خلاصه که فروخت قرار بود یه کاری با پولش شروع کنه ولی یه کاری شروع کرد دو برابر پولی که داشت با قرض و چک و ... 

بچه ها بخدا دلم پوسید که اینجا گفتم وگرنه اصلا به خودش نمیگم انرژی منفی نمیدم غر نمیزنم اما یه ماهه شبا خواب ندارم از استرس قرض و بدهی ها 

تو خونه راه میرم دعا میکنم میدونم خدا هیچوقت ما رو تنها نمیزاره همیشه ازش خواستم به بچه هام رحم کنه تا میاد خونه رومو خندون میکنم میپرسم چجور بود، درست میشه راه میفته نگران نباش و ... ولی خوب ته دلم استرسه 

از خدا میخوام کار شوهرم جوری بگیره که شبا با لب خندون و خرید و خوشحالی بیاد خونه شوهر مت عادت داشت هر وقت بیاد خونه دستاش پر باشه حتی موقعی که تو پیک کار میکرد الان از فرط استرس و درگیری ذهنی اصلا راهشو گم میکنه یه وقتا 

دلم گرفته یعنی میشه دوباره رنگ اسایش و رفا و خوشی رو ببینیم من و شوهرم و بچه هامون؟ 

دعاهامون در حق همدیگه میگیره بچه ها دعام کنید لطفا که کار شوهرم رونق بگیره بازار بگیره  سود کنه بدهی هاشو بده به شرایطی که میخواد برسه ، دعا میکنم هیییچچ وقت مقروض و شرمنده نباشین ایشالا هر لحظتون خوشی و ارامش باشه

دعاهامون در حق همدیگه میگیره بچه ها دعام کنید لطفا که کار شوهرم رونق بگیره بازار بگیره  سود کنه ...

عزیزم دعامیکنم زندگیت رونق‌ِخیر بگیره

دلت آروم کن میدونم سخته وقتی شرایط اینجورشده بخوای وجودت آرام کنی اما مدام باخودت تکرارکن و بسپاربخدا

توهرچی هم نشون ندی انرژیتوهمسرت میگیره یچیزو بدون توشرایط اینجوری مردا بیشتر داغون میشن،خودتو فراموش نکن ولی باآرامش واطمینان کنارش باش.

درست میشه همچی🌹

من خودم همین الان چنتافایل مراقبه گرفتم میخوام چله بگیرم

شماهم شروع کن بهرروشی که دلت گُل‌میکنه.

وقتی جوون بودم دوست داشتم هر کس دیگه‌ای باشم به جز خودم. دکتر برنارد گفت اگر توی یک جزیره تنها بودم، مجبور می‌شدم به همنشینی با خودم عادت کنم. گفت باید با خودم کنار بیام. با تمام عیب و نقص‌ها، ما خودمون عیب و نقص‌ها را انتخاب نمی‌کنیم. اونا بخشی از وجود ما هستند و باید باهاشون کنار بیایم

عزیزم دعامیکنم زندگیت رونق‌ِخیر بگیره دلت آروم کن میدونم سخته وقتی شرایط اینجورشده بخوای وجودت آرام ...

الهی آمین ، ممنونم ازت منم خیلی سعی میکنم چله ی شکر گذاری و پاکسازی و ... بردارم همش یه چیزی میشه که  نمیشه ادامه بدم