2777
2789
عنوان

مگه کرونا تموم شده؟ واقعاً مهمونی میرید؟ مهمون دعوت میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست
متاسفانه هیچکس جدی نمیگیره ههمون فکر میکنیم مرگ برا همسایه است 

دقیقا همینطوره حتی خود ما هم که رعایت میکنیم باز تو دلمون میگیم نمیگیریم اصلا احتمال نمیدیم ساید اون وسطا یه اشتباهی کردیم خیلی بده این طرز تفکر 😶

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره آخه؟  کافیه یکیشون داشته باشه احتمالا زورشون به مردم نمیرسه میگن حداقل تعداد کمت ...

کرونا تا یکی دوسال دیگه هست یحث یکی دوروز نیست. شمال غلغلست بس مسافر زیاده

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣

اینجا ایران است و مردم بهش عادت کردن دارن باهاش زندگی میکنن 😏البته آدم باید با واقعیت کنار بیاد شاید این کرونا دوسال دیگه باشه نمیشه که بخوای دوسال باهیچکس رفت و آمد نکنی یا دوسال تو خونه حبس بشی اینجوری روحیه آدم خراب میشه به نظرم میشه رفت بیرون یا مهمونی ولی باید رعایت کرد دیگه 

دقیقا همینطوره حتی خود ما هم که رعایت میکنیم باز تو دلمون میگیم نمیگیریم اصلا احتمال نمیدیم سا ...

حرفتو قبول دارم 

یکی گفت چرا خدا رو دوست داری🤔 گفتم تو عاشق کسی که هر لحظه میتونه مچت و بگیره ولی به جاش دستتو میگیره 

آخه حداقل میرن ماسک بزنن 

ولی دارن زندگی عادیشون رو میکنن 

نمیدونم 

من که درک نمیکنم 

چطور راضی میشن دیگران رو به خطر بندازن 

شاید من باعث انتقالش به کسی بشم و باعث خونه خرابیشون بشم 

امروز اینجا 6تا عروسی بود کجای کاری .خدابخیرکنه والا مارو دعوت کرده بودن یکیشون ولی مانرفتیم

کدوم شهرین ؟ یا خداااااا چرا مردم اینجوری میکنن

شهر سفید کجا بود کرونا همه جا هست همه علایم ندارن ک 

کدوم شهرین ؟ یا خداااااا چرا مردم اینجوری میکنن شهر سفید کجا بود کرونا همه جا هست همه علایم ندارن ک ...

آذربایجان شرقی یکی از شهرستانها که وضعیتش قرمزه.خدافقط بخیرکنه من خیلی میترسم چون همه آشناهامون رفتن عروسی😳😳😳

آذربایجان شرقی یکی از شهرستانها که وضعیتش قرمزه.خدافقط بخیرکنه من خیلی میترسم چون همه آشناهامون رفتن ...

همین کارارو میکنن قرمز میشه دیگه

ما هم اصالتا تبریزیم همشهری 

پدربزرگ‌مادربزرگم اینا

آذربایجان شرقی یکی از شهرستانها که وضعیتش قرمزه.خدافقط بخیرکنه من خیلی میترسم چون همه آشناهامون رفتن ...

چرا اخه مردم رعایت نمیکنن :( 

وصعیت بدتر میشه

شهرای سفیدم حتی باید رعایت کنن

زنگ بزن بگو فلان جا عروسیه بریزن جمع کنن

من همسایمون تو اوج کرونا عزا بود خونشون حرص میخوردم میخواستم زنگ بزنم بگم